Copy
Vernieuwen fietspaden en heraanleg  Zuidlaan (N417) en Acaciastraat (N416) in Wetteren

Nieuwsbrief september 2022
Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de werken aan de Zuidlaan (N417) en de Acaciastraat (N416) in Wetteren. De komende twee jaar bouwen we er aan een veilige en aangename gewestweg.
Werken fietspaden wisselen van kant
De werken in kader van het fietspadenproject tussen de kruispunten met de Brusselsesteenweg (N9) en de Bloemluststraat gaan vlot vooruit. Het nieuwe vrijliggend fietspad aan de zuidkant van de weg (oneven huisnummers) is voor een deel afgewerkt. Op woensdag 21 september verplaatsen we de werf tussen de Wetterstraat en de N462 daarom naar de noordkant van de weg (even huisnummers). Als alles vlot verloopt, duren deze werken tot februari 2023.
 
Wetterstraat blijft toegankelijk, andere zijstraten afgesloten
Tijdens deze fase zullen enkele zijstraten aan de noordelijke kant van de Zuidlaan niet langer aantakken op de Zuidlaan. Het gaat dan over de Herdershoekstraat, Moeregem, Koedreef, Honderdweg en Biezeweg. De aansluiting met de Wetterstraat blijft wel toegankelijk. De industriezone 3 - 4 is enkel toegankelijk via de Brusselsesteenweg (N9), en ook uitrijden gebeurt best via de Brusselsesteenweg. Voor de rest verandert er niets aan de huidige verkeerssituatie.
Lees hier alle verkeersmaatregelen nog eens na
Vragen?
Heb je vragen over deze werken? Conctacteer de omgevingsmanager van Wegen en Verkeer via bereikbaar.ovl@wegenenverkeer.be of via 0476 72 22 57 (op weekdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur).
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

   

Deel Deel
Tweet Tweet
Mail Mail
Wenst u niet langer onze nieuwsbrief te ontvangen?
U kan uw gegevens aanpassen of volledig uitschrijven van deze lijst.