Copy
Ovonde Fabiola: infosessie over vervolg nutswerken

Ovonde Fabiola
Infosessie vervolg nutswerken

Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte over de bouw van een ovonde en de aanleg van nieuwe fietspaden op Aarschotbaan en Liersesteenweg (N10).
 
In februari zijn de nutswerken gestart op de Mechelsesteenweg (N15) en Aarschotbaan/Liersesteenweg (N10). De nutsmaatschappijen vernieuwen hun kabels en leidingen voor stroom, water, gas en telecom. Dit is nodig als voorbereiding voordat de aanleg van nieuwe fietspaden en de bouw van de ovonde kan starten. Begin juni gaan die nutswerken een volgende fase in, waardoor ook de impact voor het verkeer zal veranderen.
 

Mechelsesteenweg aan beide zijden van rotonde Fabiola volledig afgesloten vanaf dinsdag 7 juni

Tijdens het eerste deel van de nutswerken is gebleken dat de aannemer meer ruimte nodig heeft om de werken veilig te kunnen uitvoeren. De planning en verkeersmaatregelen zoals oorspronkelijk gecommuniceerd veranderen hierdoor.

De Mechelsesteenweg wordt aan beide zijden van de rotonde volledig afgesloten vanaf dinsdag 7 juni 2022. Aan de kant van Putte is dat vlak na de Kastanjedreef richting de rotonde. Aan de kant van Heist-op-den-Berg centrum is dat ongeveer voor de Kleistraat tot aan de rotonde.
 
Het verkeer tussen Putte/Beerzel en Heist-op-den-Berg zal dan in beide richtingen een omleiding moeten volgen. Het verkeer op de N10 blijft wel steeds in twee richtingen mogelijk. Deze situatie duurt naar verwachting tot aan het zomers bouwverlof.
 

Online infosessies voor handelaars en bewoners

Om u goed te informeren over het vervolg van de nutswerken organiseren AWV, Fluvius en de gemeenten Heist-op-den-Berg en Putte een online infosessie voor handelaars op maandag 2 mei en voor de omwonenden op dinsdag 3 mei, telkens om 19.30uur. We lichten dan het verloop van de werken toe, de bijhorende omleidingen en hinder en staan uitgebreid stil bij uw vragen.
 
>> Inschrijven kan via www.wegenenverkeer.be/ovondefabiola.
 
>> Kan u niet aanwezig zijn? Geen probleem! We plaatsen de dag nadien de opname van de presentatie op de website, zodat u die kan bekijken wanneer het voor u past.
Inschrijven als bewoner
Inschrijven als handelaar

Nog vragen?

Contacteer de bereikbaarheidsadviseur via mail naar bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.
 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van dit project.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 41
2018 Antwerpen

wegen.antwerpen@vlaanderen.be