Copy
Nieuwsbrief E313 renovatie Beringen - 05/08/2020

E313 Beringen
renovatie 2020

Nieuwsbrief 5 augustus 2020

Herinnering: brug Beverlosesteenweg dit weekend volledig afgesloten

Geachte mevrouw,
Geachte heer,


Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je op de hoogte over de vernieuwing van de E313 ter hoogte van het complex Beringen en de renovatiewerken aan twee bruggen over de snelweg

Alle info en updates over het project vind je op www.wegenenverkeer.be/beringen.

Brug Beverlosesteenweg tijdelijk afgesloten vanaf vrijdagavond 7 augustus

Dit weekend vernieuwen we de toplaag van het wegdek op de brug van de Beverlosesteenweg over de E313. Om deze werken uit te kunnen voeren, wordt de brug volledig afgesloten en zal er voor alle verkeer een omleiding gelden vanaf vrijdagavond 7 (20.00 uur) tot maandagochtend 10 augustus (06.00 uur). Daarna kan het verkeer opnieuw beurtelings over de brug rijden. Ten laatste vrijdagavond 14 augustus zullen de werken aan deze brug klaar zijn.

Vanaf maandagochtend 17 tot donderdagavond 20 augustus vernieuwen we ook de brug van de Rijsselstraat over de snelweg. Tijdens die werken kan het verkeer er beurtelings blijven rijden. 

Werken E313: vernieuwing rijstroken richting Hasselt

De rijstroken van de snelweg richting Antwerpen zijn ondertussen volledig vernieuwd. Sinds afgelopen weekend werken we op de rijstroken richting Hasselt. De afrit Beringen komende van Antwerpen is daardoor afgesloten. Er geldt een omleiding via complex 25a Tessenderlo

Verkeer op de E313 blijft altijd mogelijk, maar rijdt langs de werfzone op 2x2 versmalde rijstroken op het nieuwe stuk van de snelweg (rijstroken richting Antwerpen). Nog tot 14 september werkt AWV op de snelweg ter hoogte van het complex Beringen.  


Blijf op de hoogte

Op de pagina www.wegenenverkeer.be/beringen lees je steeds de meest actuele info over de werken. Daar kan je je ook inschrijven op deze digitale nieuwsbrief. 
 

Contact

Voor eventuele vragen kan je ook terecht bij onze bereikbaarheidsadviseur, Frederik Bronckaerts, via bereikbaar.limburg@wegenenverkeer.be of 011 433 855 (tijdens de kantooruren).


Met vriendelijke groeten,

Wegen Limburg
 

 

Facebook
Twitter
YouTube
Website


U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven op de nieuwsbrief i.v.m. werkzaamheden van het Agentschap Wegen en Verkeer in Beringen.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen
Contacteer ons:

Wegen & Verkeer Limburg
Koningin Astridlaan 50 bus 4
3500 Hasselt

wegen.limburg@vlaanderen.be