Copy
Renovatie viaduct Gentbrugge: Land Van Rodelaan dicht vanaf 15 juni

Renovatie viaduct Gentbrugge

Nieuwe situatie op 15 juni

Je ontvangt deze nieuwsbrief over de renovatie van het E17-viaduct in Gentbrugge omdat je je abonneerde via www.wegenenverkeer.be/gent.

De aannemer schuift verder op en start nu aan de afbraak van de oude panelen aan het viaduct tussen de H. Pirennelaan en de Brusselsesteenweg. Voor de veiligheid gaat de Land Van Rodelaan volledig dicht. Dit voor 2 dagen. Daarna kan er terug richting N9 gereden worden. Hieronder overlopen we de verschillende verkeerssituaties. Op het viaduct wijzigt er niets voor het verkeer.
 

Land Van Rodelaan afgesloten op 15 en 16 juni

Van maandag 15 juni om 6u ‘s morgens tot en met dinsdag 16 juni om 18u gaat de Land van Rodelaan dicht in de beide richtingen tussen de Braemkasteelstraat en de R. Rinskopflaan. Het verkeer rijdt om via R. Rinskopflaan, F. Burvenichstraat en de Braemkasteelstraat. Ook fietsers en voetgangers moeten een omleiding volgen via de Rinskopflaan, A. Samuëlstraat en het Frans Trochpark. Voor verkeer van en naar de andere zijde van het viaduct verloopt de omleiding voor de fietsers via de Magerstraat en voor autoverkeer via de Braemstraat en de Braemkasteelstraat. 

Eenrichtingsverkeer Land van Rodelaan van 15 tot 19 juni

Daarna schuiven de werken op en sluiten we tot en met vrijdagavond 19 juni om 22u de Land Van Rodelaan richting Braemkasteelstraat af tussen de Brusselsesteenweg en de H. Pirennelaan. Het verkeer rijdt om via de Braemstraat en Braemkasteelstraat. Het verkeer kan wel terug naar de Brusselsesteenweg langs de werfzone rijden. Deze situatie is van 15 juni tot en met vrijdag 19 juni (22u).
 

 

Onderdoorgang aan H. Pirennelaan afgesloten twee weekends

De werken hebben ook invloed op de onderdoorgang aan de H. Pirennelaan. Het weekend van 13 en 14 juni en het weekend van 20 tot 22 juni blijft de onderdoorgang aan de H. Pirennelaan afgesloten.
 

Brusselsesteenweg (N9) afgesloten: één weekend 

De aannemer werkt in het weekend van 27 juni aan het viaduct boven de Brusselsesteenweg. De N9 gaat dicht in beide richtingen van vrijdag 26 juni om 20u tot en met maandag 29 juni om 06u. Het verkeer richting Melle zal omgeleid worden via de E17 en de op- en afrit UZ-Gent. Het verkeer richting Gent rijdt via Braemstraat en de Braemkasteelstraat. Voetgangers en fietsers volgen de omleiding via de H. Pirennelaan.


Meer info en omleidingsplannen over de werken vind je terug op www.wegenenverkeer.be/gent
 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Website Website


U schreef zich succesvol in voor de digitale nieuwsbrief over de sanering van het viaduct E17 in Gentbrugge.

uitschrijven - mijn gegevens aanpassen


Contacteer onze bereikbaarheidsadviseur:

bereikbaar.ovl@wegenenverkeer.be
0476 722257 (9u tot 17u)