Copy

nieuwsbrief voor relaties van Karen Walthuis
Karen Walthuis

Opent je geest en hart

View this email in your browser

Sta je hier wel eens bij stil?


Volgens mij zouden meer mensen een 'gelukt' leven leiden en zouden we beter met elkaar en onze omgeving omgaan, als we wat vaker stil zouden staan bij onszelf.

Dat is de hoofdreden dat ik op het drukste punt van Amsterdam - de Munt -  een filmpje heb opgenomen, waarmee ik mensen hoop te inspireren wat vaker bij hun gedrag, gedachten en gevoelens stil te staan. Je kunt het op mijn website bekijken, op YouTube en op Facebook. Wil je me asjeblieft helpen om deze boodschap onder de aandacht van anderen te brengen door het filmpje te liken en te delen?Zoals je mogelijk al wist, word ik blij van mooie (wisselende) contacten. Tijdens de opnames waren er een paar vrolijke bij, zoals deze lieve man, die graag met me op de foto wilde. Ook van het leuke contact en de samenwerking met Jocelyne Moreau, Annemarie SchipperijnJohn Serkei, Johan, Ed en Kees heb ik genoten.
 

Stilstaan bij mijzelf is voor mij een gewoonte geworden, zoals je ook in mijn laatste boek Hoe word ik echt rijk? kunt lezen. Hierin introduceer ik de STOP (STapje terug, Stilstaan, Observeer jezelf, Pak dan de draad weer op). Er staan dertig voorbeelden van STOPs in het boek, die je direct kunt uitproberen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om tijdens een coachingsgesprek of de workshop een frisse kijk bij jezelf stil te staan.

Minifilmpjes 
Omdat we toch lekker bezig waren, hebben we ook nog een paar minifilmpjes gemaakt van STOPs uit het boek. Als je mijn facebookpagina liket of mij volgt op Twitter, kom je ze de komende tijd vanzelf tegen...


Stilstaan bij jezelf als professional
Zeker als je werkzaam bent als begeleider van andere mensen, levert het je heel veel op om regelmatig bij jezelf stil te staan. Zo geniet je nog meer van je vak en kun je anderen nog beter van dienst zijn.

Om de drempel te verlagen bied ik nu nog meer workshops van een dag aan. Nieuw is bijvoorbeeld de workshop de Praatpaal, waarin je oefent met diep en intuïtief luisteren. Hoe zinvol Mindful coachen is, ervaar je in de workshop de Boeddhist. Je kunt door verschillende eendaagse workshops te doen je eigen Leergang coachen vanuit zes houdingen samenstellen, op basis van jouw behoefte en mogelijkheden in het moment.

Stilstaan bij jezelf in je werk
Zou je ook wel eens samen met je collega's echt stil willen staan bij jezelf in je werk? Dan kom ik met liefde naar je organisatie voor een workshop op maat of om de intervisiebijeenkomsten te begeleiden. Het is steeds weer prachtig om te ervaren wat er kan ontstaan als je samen stilstaat met open aandacht voor jezelf en elkaar. Lees de feedback van een trainer op mijn intervisiebegeleiding.

Fijn dat je even bij deze nieuwsbrief hebt willen stilstaan. Stuur hem gerust door naar bekenden die hier mogelijk in geïnteresseerd zijn. 

Warme groet, 
WG Plein 279
1054 SE  AMSTERDAM
020 6170066
06 24772669
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email

Karen Walthuis
coach
trainer
procesbegeleider
schrijver
psycholoog
Af en toe een inspirerend verhaal?
Like mijn facebookpagina!Volgen wij elkaar al op Twitter? 
@KarenWalthuis

workshop de praatpaal

diep en intuïtief luisterenworkshop de boeddhist
mindful en socratisch coachen

Ik stuur je graag de Nieuwsbrief ongeveer 6 keer per jaar. Als je dit liever niet wilt, kun je je hier afmelden:

 afmelden voor de nieuwsbrief     gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp