Copy

Frisse start van de tweemaandelijkse nieuwsbrief voor relaties van Karen Walthuis.
nieuws - activiteiten - inspirerende verhalen

View this email in your browser

Frisse start

Een tijdje geleden ben ik als een rups in een cocon gekropen voor een transformatie. Nu vlinder ik weer, met een frisse kijk op zaken, verdiepte wijsheid en een hoop energie. En met zin in contact met je. Het voelt als een frisse start.
Dat is ook de reden dat je deze Nieuwsbrief ontvangt. Vanaf nu ga ik hem eens per twee maanden maken. Omdat wij elkaar kennen, stuur ik je deze eerste toe. Natuurlijk neem ik je het niet kwalijk als je je ervoor afmeldt, maar dan mis je wel de laatste nieuwtjes, workshops, blogs en andere inspirerende ideeën.

Frisse stijl
In die cocon heb ik veel in stilte gezeten, terwijl er ook veel gebeurde. Het was echt een periode van bezinning op hoe ik mijn werk en missie verder vorm wil geven na ruim 15 jaar werkzaam te zijn als zelfstandig coach en trainer. Dit heeft geleid tot een frisse stijl en benadering. Terug naar de essentie en eenvoud, onder mijn eigen naam. Op mijn nieuwe website kun je het zien: www.karenwalthuis.nlBehalve je informeren over mijn activiteiten, kun je je ook laten inspireren (of irriteren) door mijn blogs. Wat het je op kan leveren als je bewuster leeft, kun je lezen in mijn laatste blog.

Frisse blik
Mijn beschouwende periode heeft ook geleid tot het ontstaan van mijn derde boek: Hoe word ik echt rijk? - een frisse kijk op ons moderne bestaan. In dit boek werp ik een verwonderde blik op de vanzelfsprekendheden van deze tijd. Ik nodig je uit om eens stil te staan bij jezelf en de wereld die we met elkaar creëren. Dat kan je namelijk zoveel moois opleveren.
Recensente Marian van Druenen waardeerde het boek op Hebban met 5 sterren en schreef o.a.: "Walthuis stelt ons precies de vragen die we altijd al hebben gehad. Dit doet zij oordeelloos, op een zeer bescheiden, ingetogen manier. Hier en daar subtiel provocerend, zodat we uitgedaagd worden om antwoorden te geven en op zelfonderzoek uit te gaan. Een waardevolle en zeer bruikbare aanvulling op bestaand materiaal over innerlijke rijkdom." 
Je kunt op mijn website meer lezen over het boek en o.a. het interview beluisteren met Dolf Jansen in Spijkers met Koppen.

Frisse workshop
Je kunt het boek en de daarin beschreven STOPs (praktische oefeningen) persoonlijk ervaren tijdens de nieuwe workshop Een frisse kijk op jezelf, de ander en de wereld. Je kunt je als individu inschrijven voor de workshop van een dag, waarin we met een kleine groep aan de slag gaan. Zoals gebruikelijk in een warme en veilige sfeer waarin humor de diepgang lekker verluchtigd. De eerstvolgende is op vrijdag 8 mei 2015!
Voor organisaties of andere groepen stem ik de duur en focus van de workshop af op hun wens en behoefte. Ik maak graag een afspraak met je om dit te bespreken en een voorstel te maken. Je kunt me het snelst mobiel bereiken: 06 24772669.

Opgefriste workshops en trainingen
Al dat frisse en nieuwe betekent niet dat ik mijn al langer bestaande gedachtegoed en activiteiten de rug toe heb gekeerd. Ik geef nog steeds met veel plezier mijn trainingen Coachen en Coachend leiderschap, waarin je effectief leert coachen vanuit de zes coachhoudingen. Je kunt ook nog steeds kennismaken met mijn versie van provocatieve en intuïtieve coaching in de Workshop De Uitdager. Natuurlijk met de gebruikelijke speelsheid en verbinding en opgefrist met wat nieuw verworven inzicht en vrijheid van geest.

Deze trainingen geef ik ook in-company afgestemd op de behoefte van de organisatie. Daarnaast kun je me nog altijd inschakelen voor teamcoaching, intervisiebegeleiding en de begeleiding van andere veranderingsprocessen in je organisatie. Ik heb een aantal referentieprojecten op mijn website gezet om je een idee te geven wat ik voor je organisatie zou kunnen betekenen.

Hopelijk ontmoeten we elkaar gauw weer! 
WG Plein 279
1054 SE  AMSTERDAM
020 6170066
06 24772669


 

Zijn we al verbonden via Linkedin?
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email

Karen Walthuis
coach
trainer
procesbegeleider
schrijver
psycholoogBewuster worden; waarom zou je? 5 voordelen en 1 tip
Lees deze blogRecensies, inhoud en citaten
uit mijn nieuwe boek
lees je op mijn website.

Workshop Een frisse kijk
Vrijdag 8 mei 2015
verfrissend - prikkelend - blikverruimend

 
Workshop De uitdager
woensdag 13 mei 2015
provocatief - intuïtief - effectief
Workshop Zes coachoudingen
woensdag 3 juni 2015
eclectisch - relationeel - actiefProjecten & Opdrachtgevers

Ik stuur je graag de Nieuwsbrief ongeveer 6 keer per jaar. Als je dit liever niet wilt, kun je je hier afmelden:

 afmelden voor de nieuwsbrief     gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp