Copy
Klik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.

We roepen het al langer*...

Gezellig besparen, het kan!

'We zullen wel moeten. De gasrekening is meer dan onze hypotheek!' We drinken thee en kletsen bij, vijf mama's van boven de veertig. Ik had hen gevraagd een vestje mee te nemen, want ik zet de verwarming bijna niet meer aan. 'Dat doe ik al jaren' lacht onze groenste vriendin. Al snel komen de tips op tafel: Eerder naar bed (gezellig!), dubbele sloffen, mooie mofjes en: een zelfgemaakte hooimadam! Hoe je die maakt lees je hieronder, samen met nog meer energie-bespaartips. 
Wil je nog meer bespaar-energie opdoen voor minder? Bestel jaargang 2021 van Genoeg, nu voor nieuwsbrief-abonnees voor slechts € 12,50 (ipv. € 17,50) met actiecode BESPAARMAAR. Ook leuk om cadeau te doen!

*Genoeg bestaat dit jaar 25 jaar!

Roos van der Sanden, nieuwsbriefredactie

2021 teruglezen voor €12,50!

Bestel nu met actiecode BESPAARMAAR jaargang 2021 van Genoeg extra voordelig. Dit pakket bevat de nummers:
128 - Inhoudsopgave Stemmen met je portemonnee
129 - Inhoudsopgave Zomaar aardig
130 - Inhoudsopgave In de bonen
131 - Inhoudsopgave Hopeloos hoopvol
Jaargang 2021 (4 nrs) voor € 12,50 met actiecode BESPAARMAAR

De zelfmaak hooimadam

Minder gas gebruiken is goed voor je portemonnee en voor de wereld. Voor degenen die nog op gas koken, kan je gas besparen met een zelfgemaakte hooimadam. Maar ook bij elektrisch koken kun je besparen. Lees hier hoe het werkt en hoe je zelf vlot een hooimadam maakt.

Zet 'm op 60

De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80ºC, maar werken efficiënter op 60ºC. Deze snelle besparing scheelt veel gas, dus CO2. En dit zonder verlies van comfort en geen risico op een koude douche. Als je de stappen volgt kun je het eenvoudig zelf. Bekijk het hier.

Doe het simpel zelf: isoleren

Radiatorfolie tegen de onderkant van je bureau? Jazeker: je benen onder je bureau geven warmte af, en zo benut je die warmte weer voor jezelf! Meer eenvoudige isolatietips lees je hier. Maatregelen die zoveel gas besparen dat je de materiaalkosten er al binnen één stookseizoen uit kunt hebben. Heb jij ook een tip? Mail ons.

Partners van Genoeg

Genoeg werkt samen met ondernemers met ware winst als doel. Als partners maken zij onze activiteiten mede mogelijk door hun financiële bijdragen. Op haar beurt biedt Genoeg haar partners een podium.

Bij Genoeg geloven we in de (koop)kracht van vele kleintjes.
Stem met je portemonnee: voor een eerlijke en duurzame wereld!
Hé! Loopt daar een nieuw vosje door de stad?

Als tamelijk jong merk ontwikkelt Wildling Shoes zich voortdurend. Het bedrijf wil positieve impact creëren: niet simpelweg de planeet niet schaden, maar een stap verder gaan: iets creëren wat re-genereert.
Deel uitmaken van de re-generatie betekent dat Wildling Shoes beseft dat de wereld die we hebben geërfd in nood is en dat ze moeten ondernemen op een manier die bijdraagt aan de regeneratie van onze planeet, ons huis.
De nieuwe focus op re-generatie is vertaald in een gloednieuw logo dat staat voor de verbinding tussen ons allemaal, onze acties en onze toekomst op aarde.
 
Sluit je aan?
Neem een kijkje in de vernieuwde webshop!

Frohe Ostern!

Van een lege eierdoos maak je in een handomdraai een haan-eierdopje voor bij het paasontbijt. Hoe leuk is dat? 

De paasbeste wens hierboven moge dan in het Duits zijn, Waschbär stemt het assortiment en de communicatie steeds beter af op de Nederlandse bewuste consument. Voor Koningsdag hebben ze een speciale nieuwsbrief gemaakt. Zowel de nieuwsbrief als het Waschbär magazine, boordevol informatie en leuke Do-it-Yourself tips, hebben een eigen, Nederlandstalige versie. Doe er je voordeel mee!  Vrolijk Pasen!


We houden van jou, de planeet, de vrouw


Je goed voelen in je lichaam in elke situatie: het menstruatie ondergoed van Snuggs geeft vrouwen vertrouwen, comfort, vrijheid en lichtheid. 
Elk lichaam verdient vriendelijkheid en respect. En hetzelfde geldt voor ons milieu en de planeet. Het doel van Snuggs is om duurzame producten toegankelijk te maken voor miljoenen vrouwen en daarmee hun leven en onze leefomgeving positief te veranderen.
 
Probeer SNUGGS menstruatie-onderGOED

Stuur deze nieuwsbrief door aan je vrienden.
Dat waarderen wij zeer! Hartelijk dank, de Genoeg-redactie.

Facebookpagina van Genoeg
Genoeg op twitter
Genoeg op Instagram
Website Genoeg
Mail Genoeg
Pinterest borden van Genoeg
YouTubekanaal van Genoeg
Copyright © 2022 Genoeg, Alle rechten voorbehouden.


We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze worden uiteraard met niemand gedeeld.
Wil je je gegevens inzien of wijzigen? Of wil je de nieuwsbrief van Genoeg niet meer ontvangen?
Hier kun je jouw gegevens inzien en wijzigen. Hier kun je je afmelden.