Copy
Klik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.

Een frisse wind

Schoonmaak plannen & gratis Genoegen

Het stormt, het piept en het kraakt. Een (enórme) frisse wind waait door het land. Terwijl je hopelijk veilig en warm binnen wacht tot de storm weer gaat liggen, geven wij je alvast frisse inspiratie voor een grondige schoonmaak. Van binnen en van buiten. Wat mag er weg, wat mag er blijven? Wat pak jij het eerst aan? Is je plan gemaakt?
Dan mag je jezelf (of een ander) best een cadeautje geven: check onze verse voorjaarsaanbieding: 2 x gratis Genoeg!

2x Gratis Genoeg

Zo ontvang je gratis 2 x Genoeg ter kennismaking: Met actiecode VOORJAAR22 ontvang je ons proefabonnement: in maart het lentenummer en in juni de zomerGenoeg. Dit proefabonnement eindigt automatisch. Je betaalt alleen een bijdrage in de verzendkosten (€ 5,95). Je mag dit proefabonnement ook cadeau geven. 
Ik wil gratis 2 x Genoeg (geven) met actiecode VOORJAAR22

Je huis? Maakt het zelf schoon!

Verdien 1820 euro per jaar!
Soms is het tijd om eens flink op te ruimen en schoon te maken. Het kan je aanvliegen, er is zoveel te doen. Waar te beginnen? Schoonmaken is eigenlijk een kwestie van organiseren. Lees meer..

A dirty job?

Hoe kun je het toilet schoonmaken zonder schadelijke schoonmaakmiddelen? En is er iets te doen aan stankoverlast? Dikwijls krijgt Genoeg vragen van lezers over het huishouden. Vaak verwijzen wij dan naar de Mijmeringen van Annemiek van Deursen waar je antwoord vindt al je huis-, tuin- en keukenvragen.. lees meer.

Van binnen en van buiten schoon

Shelly Roso geeft op Genoeg.nl bezuinigingstips, gekoppeld aan een deugd. Zoals Zuiverheid, lichamelijk en geestelijk gezond leven. Je voelt je goed doordat je je lichaam en je omgeving schoon en fris houdt. Lees meer..

Meer balans, dat ruimt op!

Mediteren is een fijne manier om je leven meer in balans te brengen. Het draagt bij aan ontspanning, beter slapen en je (mentale) gezondheid. Je leert jezelf beter kennen. Zo kun ook beter de juiste keuzes kunnen. Geef je op voor de gratis kennismaking met Mediteren door Dru Netherlands.

Partners van Genoeg

Genoeg werkt samen met ondernemers met ware winst als doel. Als partners maken zij onze activiteiten mede mogelijk door hun financiële bijdragen. Op haar beurt biedt Genoeg haar partners een podium.

Bij Genoeg geloven we in de (koop)kracht van vele kleintjes.
Stem met je portemonnee: voor een eerlijke en duurzame wereld!

Onze favoriete klassiekers voor een kennismakingsprijs!

Voor lichaamsverzorging of voor de schoonmaak, er is altijd een ecologisch alternatief bij Waschbär. Als je na het werk thuis komt en het gezellig wilt maken, dan zorgen de theelichtjes van biomassa voor sfeervol licht. Duurzaam en bewust leven kan zo makkelijk zijn. Dat willen wij jou laten zien met deze goed gevulde kennismakingstas.

De tas vol toppers kost € 30,-. Met kortingscode nu slechts € 24,- (+ € 5,95 voor de Co2-neutrale verzending). Maar let op: de minimale bestelwaarde is € 30,-. Deze ondergrens is ingesteld om een klimaatneutrale onderneming te kunnen zijn. Dus bestel de tas ofwel na 21 februari óf vul je bestelling aan met een mooi, leuk of nuttig artikel van 6 euro of meer! 

20% korting op een artikel naar keuze t/m 21 februari

Stuur deze nieuwsbrief door aan je vrienden.
Dat waarderen wij zeer! Hartelijk dank, de Genoeg-redactie.

Facebookpagina van Genoeg
Genoeg op twitter
Genoeg op Instagram
Website Genoeg
Mail Genoeg
Pinterest borden van Genoeg
YouTubekanaal van Genoeg
Copyright © 2022 Genoeg, Alle rechten voorbehouden.


We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze worden uiteraard met niemand gedeeld.
Wil je je gegevens inzien of wijzigen? Of wil je de nieuwsbrief van Genoeg niet meer ontvangen?
Hier kun je jouw gegevens inzien en wijzigen. Hier kun je je afmelden.