Copy
Klik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.

Genoeg van veel?

Kunst-zinnig

Na een moeilijke periode heb ik avonden ge-Zentangled. Ik zei tegen een vriendin 'Ik kan niet stoppen, ik kan echt uren tekenen!' Mijn vriendin antwoordde: 'je bent niet aan het tekenen dan, je bent aan het verwerken.' Ze had gelijk.
Wat doe jij om je dagelijkse 'veel' te verwerken? Ga je wandelen, hardlopen, schilderen, haken, koken? Deel jouw ervaringen op facebook/genoeg.nl.
In deze nieuwsbrief vind je suggesties voor meer kunst-zinnige uurtjes. En - ook heel zinnig - met de actiecode LOKAAL ontvang je bij aankoop vanaf €15,- het boek 'Eten uit de buurt' van Michiel Bussink cadeau.
Ik wens je veel kunst-zinnige uurtjes,

Roos van der Sanden, nieuwsbriefredactie

YIMBY

In 'Eten uit de buurt' pleit Michiel Bussink voor voedselproductie dichter bij huis: gezonder, lekkerder en beter voor de wereld. YIMBY dus: Yes In My Backyard. Deze week ontvang je in de winkel van Genoeg bij aankoop vanaf €15,- 'Eten uit de buurt' cadeau. Gebruik actiecode: LOKAAL
Oe, dat wil ik wel! Gratis boek met actiecode LOKAAL

Vakken vullen met Zentangle

Zentangle. Iedereen kan het en het worden ware kunstwerkjes, ook al denk je: 'ik kan niet tekenen!'. Probeer het uit, en ervaar hoe Zen het voor jou is. Genoeg helpt je op weg. Heb je een klein papiertje, een zwarte pen een potlood en eventueel een doezelaar? Lees hier wat dat is en maak in 7 stappen je eerste Zentangle.

Doe mij maar een paar stukken

Van oudsher wordt er in Limburg niet zozeer taart gegeten, maar wel vlaai. Een vlaai is feitelijk een bodem van gistdeeg met daarop een laag fruit en verder niks. Gebakken met de oogst aan kersen, pruimen, appels en peren uit de fruitweides. Lees hier het heerlijke recept voor Appeltoetesj

Partners van Genoeg

Genoeg werkt samen met ondernemers met ware winst als doel. Als partners maken zij onze activiteiten mede mogelijk door hun financiële bijdragen. Op haar beurt biedt Genoeg haar partners een podium.

Bij Genoeg geloven we in de (koop)kracht van vele kleintjes.
Stem met je portemonnee: voor een eerlijke en duurzame wereld!

Schminken natuurlijk!

Met schmink is het elke dag feest! De natuurlijke schmink van Waschbär op basis van plantaardige oliën is bijzonder huidvriendelijk en dekt als de beste. Hij loopt niet uit bij regen of zweet. In het Waschbär magazine vind je eenvoudige schmink-ideeën, voor iedereen uitvoerbaar. Tover je kind bijvoorbeeld om tot.... wasbeertje!  Download hier het wasbeer-schminkvoorbeeld (pdf).
 
L57 838 actiecode t.w.v. 10 euro t/m 4 april

Doen en laten

In het kader van Genoeg begeleidt Marlieke Overmeer in de zomer de midweek Doen en Laten. Daarin werk je met dingen (voorwerpen, kleding en meer) waar je vanaf wilt omdat je ze niet meer nodig hebt of omdat ze hun waarde in je leven gehad hebben. Deze dingen ga je transformeren, waardoor ze een andere betekenis en/of functie krijgen. Iedere KunstRetraite leidt zo aldoende tot eigenzinnige, verrassende beelden en nieuwe antwoorden.
Meer weten over de KunstRetraites en over Marlieke Overmeer?
SNUGGS menstruatie ondergoed
Beter... voor jou én voor onze planeet! Het gebruik van Snuggs menstruatie-ondergoed is een stuk comfortabeler en milieuvriendelijker dan maandverband en tampons. De slips zijn even dun als normaal ondergoed en tegelijkertijd superabsorberend en lekvrij. En uiteraard wasbaar en herbruikbaar. 
Lees meer over SNUGGS op genoeg.nl
Probeer SNUGGS nu en krijg 15% korting met code GENOEG

Stuur deze nieuwsbrief door aan je vrienden.
Dat waarderen wij zeer! Hartelijk dank, de Genoeg-redactie.

Facebookpagina van Genoeg
Genoeg op twitter
Genoeg op Instagram
Website Genoeg
Mail Genoeg
Pinterest borden van Genoeg
YouTubekanaal van Genoeg
Copyright © 2022 Genoeg, Alle rechten voorbehouden.


We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze worden uiteraard met niemand gedeeld.
Wil je je gegevens inzien of wijzigen? Of wil je de nieuwsbrief van Genoeg niet meer ontvangen?
Hier kun je jouw gegevens inzien en wijzigen. Hier kun je je afmelden.