Copy
Klik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief.

zomernummer

(Ont)spannend!

Hoe vier je vakantie ‘op zijn Genoegs?’ vroegen we ons in de redactievergadering af toen het buiten nog guur en koud was. ‘Ik ga gewoon mijn neus achterna,’ was het eenvoudige antwoord van redacteur Martin van der Gaag. ‘Mijn zwerfvakanties beginnen ontspannen bij de voordeur, zonder rompslomp vooraf. Met het toeval in de hoofdrol tijdens je omzwervingen beleef je eindeloos veel verrassingen.‘ Daar wilden we meer van weten... 
Lees het redactioneel van Genoeg 133 hier verder.

Heleen van der Sanden, hoofdredacteur

Kijk met ons mee terug!

Ter ere van ons 25 jarig jubileum hebben we een aantal aanbiedingen voor de jullie. Zoals deze: de complete jaargang 2021 voor € 17,50. En voor nieuwsbrieflezers nog eens €2,50 korting met onderstaande actiecode:
Actiecode voor € 2,50 korting: JAAR21

15x etenswaren zelf maken in plaats van kant-en-klaar kopen

Zelf eten bereiden is niet alleen leuk om te doen. Het is ook vaak gezonder, duurzamer en beter voor je budget! Met Mascha’s recepten hoef je ze nooit meer te kopen. Lees snel verder voor meer dan 15 eenvoudige etenswaren om zelf te maken.
Festival voor bewust en duurzaam leven. Allerlei activiteiten en een waaier aan duurzame producten, waaronder de nieuwe collectie van Wildling Shoes
Zaterdag 11 juni, 10-18 uur, Doorwerth. Kinderen t/m 15 jaar gratis entree. Moenfestival

Partners van Genoeg

Genoeg werkt samen met ondernemers met ware winst als doel. Als partners maken zij onze activiteiten mede mogelijk door hun financiële bijdragen. Op haar beurt biedt Genoeg haar partners een podium.

Bij Genoeg geloven we in de (koop)kracht van vele kleintjes.
Stem met je portemonnee: voor een eerlijke en duurzame wereld!

Verantwoord BBQen!

Op mooie zomeravonden nodigen de tuin, het balkon of de camping uit tot een gezellige barbecue. Met duurzame BBQ-accessoires wordt het grillplezier een milieubewust genot! Maak er een kleurrijk (groenten)feestje van voor jezelf, vrienden, familie en buren. Smakelijk!
20 % korting op je favoriete artikel + gratis verzending t/m 12 juni

Liefdevol afscheid voor mens en natuur

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, is het zaterdag tijd voor de tweede Groene Uitvaart Inspiratiemarkt. Tussen 11 en 17 uur wandelt u langs ruim 30 aanbieders van duurzame uitvaartdiensten en -producten in de prachtige kloostertuin. Er zijn kleine workshops, rituelen, terras en om 15.45 uur een paneldiscussie met 5 'groene' voorlopers in de uitvaartbranche. De entree is gratis.   

Stuur deze nieuwsbrief door aan je vrienden.
Dat waarderen wij zeer! Hartelijk dank, de Genoeg-redactie.

Facebookpagina van Genoeg
Genoeg op twitter
Genoeg op Instagram
Website Genoeg
Mail Genoeg
Pinterest borden van Genoeg
YouTubekanaal van Genoeg
Copyright © 2022 Genoeg, Alle rechten voorbehouden.


We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze worden uiteraard met niemand gedeeld.
Wil je je gegevens inzien of wijzigen? Of wil je de nieuwsbrief van Genoeg niet meer ontvangen?
Hier kun je jouw gegevens inzien en wijzigen. Hier kun je je afmelden.