Copy
Find: Inspiration, guld, silke, diamanter, tekstforfatterkursus & et retreat..
Lahme Minimagasin
 

Kære Læser

Dette minimagasin er viet til at give dig et overblik over de aktiviteter, vi har her hos Lahme Kommunikation de næste par måneder. Efteråret er traditionelt en travl tid for de fleste af os, men også en tid, hvor information, inspiration og viden til brug for året, der kommer, skal indsamles. 
Vi glæder os til at se dig.
 
Kærlig hilsen
Julia & Co
 

 

21. november
Foredrag:
Køkkenmagi - Superfoods til hverdag

Anne-Sophie Lahme er ud over kogebogsforfatter også trendspotter indenfor fødevarer og arbejder dagligt med at få øje på de tendenser, som ikke bare er ekstra flødeskum på hverdagen, men som faktisk også kan give os genveje til et sjovere, mere farverigt køkken. Det er nemlig i hverdagen, magien skabes, familier samles, og maden skal have mulighed for at spille en rolle.

Gennem et væld af opskrifter, masser af viden og ikke mindst smagsprøver giver Anne-Sophie ved dette eksklusive foredrag et glimt ind i et køkken, som både er til glæde og til gavn i en travl hverdag. For superfoods er nemlig lige præcis dét: genveje til et sundere, lækrere og mere spændende køkken og en mere glædesfyldt hverdag.

Og der er smagsprøver, goodiebags og smuk inspiration. 

Billetter og mere info her
 

28. november
Magisk Marked

Sammen med vores gode venner fra RELOVE and roses, mitomito, mo christianshavn, MUSALI, Yule og Kwadusa afholder vi vores helt egen version af et klassisk julemarked her hos Lahme Kommunikation. 

Der vil være goodiebags til de første 50 gæster, og så byder vi naturligvis på lidt forfriskninger og ønsker om en god, afslappende og helt igennem vidunderlig december.

Klik her, og lad os vide, om du kommer
 

3. & 4. marts 2019
Kreativt Tekstforfatter Retreat

Vi gentager vores Retreat, hvor du i halvandet døgn vil få intensiv undervisning i, hvad der skal til for at få tekster til at swinge og brands til at træde tydeligt frem. Vi arbejder med konkrete værktøjer til tekstforfattere, skribenter og marketingmedarbejdere og med brandbyggende modeller samt kommunikationsstrategier. Du kan på kurset rent faktisk nå at planlægge dit arbejde de næste mange måneder samt få værdifuld viden, inspiration og helt konkret vejledning. 

LÆS MEGET MERE HER


27. februar 2019
Kursus: Kreativ Tekstforfatter

Kreativ tekstforfatning handler om netop dét: at skrive så det fænger, drager og inviterer til at læse mere.

Workshoppen er en ny og opdateret udgave af vores klassiske tekstforfatterworkshop, som er skræddersyet specielt til dig, der i din hverdag arbejder med ord og kortere eller længere tekster. Den er til dig, som altid ender med virksomhedens skriveopgaver og til dig, der mangler at kunne ramme sikkert og målrettet, hver gang du sætter dig ned for at skrive en tekst.

LÆS MEGET MERE HER


MUSALI: Kvinder støtter kvinder

MUSALI er ikke et nødhjælpsprojekt, men en mulighed for at understøtte håndværk og håndarbejde udført af kvinder til kvinder.

Kvinderne, der skaber de unikke og smukke armbånd, bor i Zambia, er på alle måder udsatte og har ikke mange muligheder for at ernære sig. De er nemlig eneforsørgere, som selv skal tjene til livets ophold og samtidig kunne passe deres børn. Armbåndene er derfor en fleksibel måde for dem at skabe noget, de har mulighed for at omsætte.

Vil du læse mere om vores projekt til fordel for zambianske kvinder og deres børn, så klik blot her.

Del på Facebook
Send til en ven


Du kan opdatere dit abonnement eller afmelde MiniMagasinet

© 2018 Lahme ApS. All rights reserved.