Copy
MiniMagasin
(Tør du lukke øjnene?) Nøglen til 2020: Dét kan du bruge arketyper til + ses vi i Aarhus eller Kbh?
Lahme Minimagasin
 

Kære læser

Jeg kan lige så godt afsløre det med det samme: Den ene ting, du har brug for i en digital verden, er branding.

For mens det flyver om ørerne på os med informationer om digital tilstedeværelse i en grad, så man indimellem kan få indtrykket af, at den med det største onlineannonceringsbudget vinder, så kan vi have en tendens til at glemme det mest basale i kommunikation: nemlig grundlaget.

Derfor holder vi igen den effektive MiniWorkshop Byg Dit Brand, som du kan læse meget mere om her. Og ellers, læs med her, hvor vi ridser fire indsigter om branding op.

God læselyst.
 
Kærlig hilsen
Julia & Co.

 

Branding i en digital verden


Et brand er et grundlag. Et brand er dit grundlag for at blive valgt til, og et brand udgøres af summen af alt det, vi ved om et brand uden nødvendigvis at vide, hvorfor vi ved det. Det er disse næsten usynlige forbindelser mellem forventninger til et brand og brandets produkt og identitet, vi alle er nødt til at udvikle for at skabe en succes. Her hos Lahme arbejder vi med netop dét hver dag, og derfor blev vi enige om, at det indimellem er en virkelig god idé at komme tilbage til grundlaget. Her er de fire ting, du skal huske om branding:
  1. Hvis alt bare er et klik eller tre væk, så har vi brug for noget, vi kan navigere efter. Grundlæggende er et brand nemlig dét løfte, den forventning, som vi som forbrugere kan navigere efter. Digitalt såvel som analogt.
  2. Et brand skal kunne levere et løfte om en bestemt kvalitet, en bestemt mulighed og en bestemt holdning. Især det sidste bliver mere og mere vigtigt i årene, der kommer, og det kan du læse mere om i vores store TrendRapport, som du kan hente helt gratis her.
  3. Et brand bygges op ved at leve op til det løfte, du giver dine forbrugere, hver eneste gang de møder dig. Uanset hvor eller hvornår så ved de, at du og dit brand lever op til præcis det, de er blevet lovet. Det er den røde tråd og det, som alle brand-owners lever af. 
  4. Branding kræver vedholdenhed. Gentagelse på gentagelse på gentagelse, og at du aldrig afviger fra den kurs, dit brand har. 
Branding er desuden det eneste værktøj, du har til rådighed for at undgå, at du altid skal begynde i minus, når en kommende kunde overvejer at lægge sine hårdt tjente penge hos dig. Et brand giver nemlig mulighed for medvind fra begyndelsen, og for at du ikke skal introducere dig selv og dit produkt forfra, hver eneste gang nogen overvejer at lægge deres business hos lige netop dig.

Læs mere om vores BYG DIT BRAND-miniworkshop her


INVITATION:
VIL DU (BYGGE) VIDERE PÅ DIT BRAND?
 

Så klik her, og læs mere om vores spændende, givende, sjove og helt ekstremt konkrete lille haps af en eftermiddagsworkshop, hvor du kan blive klædt på til at folde din branding helt ud. Det bliver sjovt, spændende og givende, og du kan læse mere om vores EKSKLUSIVE MINIWORKSHOP lige her!

 

 

INVITATION:
Ved du, hvad der er sværest at beskrive?Det gør Anne-Sophie Lahme, og det er, hvordan noget smager. I en tid hvor fødevarer er den helt store identitetsmarkør, hvor vi kommunikerer om fødevarer, fødevaretrends og mad som aldrig før, er det bydende nødvendigt, at du som fødevarekommunikatør kan beskrive en smag eller skrive en opskrift, så man næsten kan dufte den allerede, inden brødet er sat i ovnen. I en eksklusiv 2,5 timers miniworkshop deler Anne-Sophie ud af al sin erfaring som fødevareskribent, kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og trendspotter for fødevarebranchen. Det bliver en eftermiddag i velsmagens tegn, og du kan læse meget mere lige her
Share
Forward

Adresse:
Lahme ApS
Jens Kofods Gade 1, st. tv. 
1268 København K

Du kan opdatere dit abonnement eller afmelde MiniMagasinet

© 2020 Lahme ApS. All rights reserved.