Copy
 

Kære læser

Uden at underkende alle de tabte jobs, de store udfordringer – private såvel som samfundsmæssige – som coronakrisen byder os, så sker der også mere nytænkning og innovation, end vi har set længe. Der åbner sig nye muligheder og nye måder at være forbruger på, og som virksomhed kan man lige nu ikke sidde noget af alt dette overhørigt. For lige nu stiller vi en masse spørgsmål til måder at gøre tingene på i et sjældent set tempo, og endnu hurtigere end vi næsten kan nå at stille spørgsmålene, får vi nye svar.
Det har sjældent været så spændende som nu at arbejde med kommunikation, og hos Lahme ser vi også et væld af innovation og inspiration hos de store og små virksomheder, vi følges ad med. Det bliver et spændende efterår, og det ER nu, du skal til at forberede dig på det. Her er nogle af de muligheder, vi alle kan glæde os til at stifte bekendtskab med.
 
God læselyst!
 
Kærlig hilsen
Julia & Co
 
VIGTIGT!
Hvis du vil nå at sikre dig en billet til viden, værktøjer og højaktuelle trends inden for branding, så du kan gå efteråret i møde med et overblik over, hvad DU kan gøre for DIT brand, så klik her

PS: Sammen med Athenas afholder jeg et gratis webinar om forbrug og tendenser efter coronakrisen. Jeg glæder mig til at fortælle dig meget mere d. 23. juni kl. 11:15. Klik her, og meld dig til

 

Mulighed: Omsorg & Lokalisme
 

I vores egen store undersøgelse 909 Danskere om Corona kunne vi påvise, at 60 % planlagde at bruge deres penge lokalt for at støtte deres lokale handelsliv og lokale virksomheder. I Holland har et initiativ taget den lokale opbakning et skridt videre og hjælper nu forbrugere med aktivt at vise deres yndlingsvirksomheder, brands og organisationer, at de savner dem under nedlukningen. Man markerer simpelthen, at man savner dem, og en lokal gruppe går forbi med en plakat med teksten ”Jeg savner dig”. Se meget mere her.
 
Trend-takeaway:
Vi SAVNER vores lokale liv og de brands, der normalt er en del af vores liv. Vi har muligvis ikke brug for kæmpe brands, men derimod de lokale, de nære og de tætte, og hvis bare vi får muligheden, vil vi faktisk gerne bakke op. Det store spørgsmål er, om du og dit brand giver dit publikum netop dén mulighed. Det kan du lære mere om her
 
 

Mulighed: MiniMonier
 

Et hotel i London, Pan Pacific London, som i høj grad lever af at være særligt specialiserede i bryllupper, har nu omlagt deres tilbud til at inkludere ikke bare live-transmitterede bryllupsceremonier, så gæsterne kan deltage hjemmefra, men også til at skabe eftertragtede MiniMonier – altså Mini(cere)monier, som involverer alt det, bruden og gommen måtte ønske sig (blomster, middag, makeupartist, dj etc.) – bortset lige fra den fulde gæsteliste. 

Trend-takeaway: Hos Lahme mener vi, at der her er tale om en trend, der er på vej. Nemlig den at vi som forbrugere er helt klar på at genforhandle selv de mest kendte former for ritualer, og vi ønsker os hellere en ny måde at holde fast i traditionerne på end helt at gå glip af dem.
 
 

 

Mulighed: Bag din sexlyst i gang
 

Under nedlukningen har kondomfabrikanten Trojan lavet en stor undersøgelse, hvor de fandt ud af, at kun skuffende 19 % af respondenterne havde mere sex under nedlukningen end ellers, og at 37 % af de adspurgte brugte tiden på at bage (!) i stedet. I stedet for at affinde sig med det nedadgående kondomsalg skabte de på rekordtid en kogebog med bageopskrifter, der har potentiale til at øge sexlysten med den fantastiske titel Rising Time. Du kan læse mere om den her
 
Trend-takeaway: Ingen brands skal affinde sig med nedgang uden at gøre modstand. I stedet kan man med fordel huske på nye måder at holde sit brand aktuelt. Og dét kan du lære mere om her. 
 

Forbered dit brand på efteråret
Det er NU, du skal i gang med at sikre dit brand og måske endda med at sikre, at fundamentet er helt på plads, så du har mulighed for at bygge din strategi for de kommende måneder og år. 
Uanset om du er i tvivl om præcis, hvad du vil, og hvor du er på vej hen, kan du have brug for de redskaber, værktøjer og for den viden, du vil få ved at deltage i vores eksklusive Brand Building Seminar. 
Det kan du læse meget mere om her. 
 
GRATIS WEBINAR


Præsenteres sammen med Athenas. 
Deltag ganske GRATIS i Julias webinar om forbrug og tendenser efter coronakrisen. Jeg glæder mig til at fortælle dig meget mere d. 23. juni kl. 11:15. Du tilmelder dig lige her.
Share Share
Forward Forward


Du kan opdatere dit abonnement eller afmelde MiniMagasinet

© 2020 Lahme ApS. All rights reserved.