Copy
Hvordan kan du hjælpe din forbruger til at turde handle?
Lahme Minimagasin
 

Kære Læser


Vi mærker den alle sammen lige nu. Den evige dårlige samvittighed over alt, hvad vi rører ved, alt hvad vi ønsker os, og alt hvad vi forbruger. For kan man stadig kalde sig selv for et godt menneske, hvis man spiser en rød bøf eller stikker af fra vinterkulden med et CO2-udledende bæst af en flyvemaskine? Har vi ret til at købe afskårne blomster, og kan vi tillade os at drikke hvidvin fra Frankrig? Verden er fuld af dårlig samvittighed i en grad, hvor den lammer os. Men læs blot videre, for her får du en smule af det, dine forbrugere ønsker sig  nemlig syndsforladelse.
 
Kærlig hilsen
Julia & Co

 

Hvilke tendenser påvirker din forbruger?

En stor del af vores arbejde her hos Lahme handler om at forudsige, hvor forbrugerne er på vej hen, og hvad der påvirker deres valg. Det gør vi løbende for vore kunder, men vi tilbyder også skræddersyede foredrag og seminarer til netop din virksomhed, hvor Julia præsenterer ny forskning og viden. Inspirerende, sjovt og brugbart. 

Læs mere her
 

2 dages kursus: branding, tekstforfatteri og tendenser

En enkelt gang om året holder vi et retreat, hvor kursisterne over to dage får mulighed for at dykke ned i formidlingen af deres brand, historier, muligheder og ikke mindst de platforme, lige præcis deres brands allerbedst folder sig ud på.
Kurset er intensivt, sjovt og med ganske få deltagere, så der er mulighed for personlig sparring og vejledning. Det afholdes denne gang i begyndelsen af marts. 

(Psst ... Til spørgsmålet: Hvad var det vigtigste, du fik med? svarede en af kursisterne: "Puha, der er meget. Hvordan man opbygger en tekst, strukturen i arbejdet med tekster, hvordan man skriver til modtageren og tilpasser en tekst. Kærlighed til dit produkt er blevet et nyt buzz-word på kontoret, og at dovenskab er en synd! Elsker snakken om trends og tendenser, det er så spændende, at jeg kunne blive ved med at suge til mig i evigheder …")

Læs mere om retreatet her
 

Mød: Den Angrende Forbruger

Vi er udsat for et massivt pres mod klimavenlighed. Enhver, der åbner et medie i denne tid, ved, at hun eller han potentielt set er med til at slå planeten og fremtiden ihjel. I princippet må vi ingenting. Vi skal leve vegansk, være antiforbrugere og samtidig tænke positivt, så vi undgår stress. Det bedste, vi kan gøre, er næsten at opsige samtlige abonnementer i den virkelige verden og trække os tilbage i en skov, hvor vi lever af vand og luft. Sådan føles det i hvert fald. 

Det helt store problem ved dette er ikke kun det praktiske i det, men også at vi som mennesker grundlæggende, helt basalt, er forbrugere. Vores kulturelle, sociale og biologiske præmis er nemlig, at vi indoptager verden omkring os – på mange forskellige måder, at vi iscenesætter os selv gennem ydre såvel som indre virkemidler og derved skaber det menneske, vi gerne vil være.
 
Fordi vi lige nu ser os selv som syndere, men samtidig rent faktisk gerne vil bruge penge, iscenesætte os selv, nyde verden og et glas vin, er vi fulde af anger og på en konstant jagt efter syndsforladelse. Og dén vil vi meget gerne have kommer sammen med et selviscenesættende forbrug. Det vil sige: tydeligt, statusgivende og visuelt appellerende. For ja, det virker bedst, hvis vi kan lægge vores sonende forbrug på de sociale medier. 
 
Derfor vil Den Angrende forbruger i 2019 gøre en eller flere af følgende ting:
 

  • Rejse på ferie med tog i stedet for med fly. Man vil hverken undvære at se verden eller at holde ferie, så man gør det med tog i stedet. (læs mere her)
  • Købe skamfrie æg – med en ny teknik er det nemlig muligt at sortere i æggenes køn 9 dage efter befrugtningen, så de æg, forbrugeren spiser er han-æg. Så kan hun-æggene klækkes og blive til liggehøner, og hanekyllingerne undgår at blive slagtet som spæde. (Læs mere her
  • Købe ind i mærkningsordninger, der hjælper hende med at navigere i, om hendes forbrug skader nogen.

 
 Hvad kan du gøre for at hjælpe Den Angrende forbruger?

Det er ganske simpelt. Giv syndsforladelse. Hjælp forbrugeren med at vælge dig til ved at vise, hvorfor et køb hos dig ikke er en synd. Lad forbrugeren opleve, hvordan din vare tager hensyn enten til omverdenen, til kunden eller til dem, der er involveret i produktionen. Uanset om du sælger discountprodukter eller high end, ligger der overvejelser bag, som du sagtens kan involvere dine kommende kunder i. 
 

Share
Forward


Du kan opdatere dit abonnement eller afmelde MiniMagasinet

© 2019 Lahme ApS. All rights reserved.