Copy
MiniMagasin
Hvordan bliver verden på den anden side?
Lahme Minimagasin
 

Kære læser

Der er ingen tvivl om, at vi og verden er i gang med ikke bare en udfordring, men en stor, historisk én af slagsen. Det er nu, vi ikke bare skal passe på hinanden, men nu vi også skal vise, hvem vi er, og hvad vi står for. Og det ser ud til, at vi står for at passe på hinanden – både som mennesker, regeringer, virksomheder og partier. Vi passer på hinanden og står sammen lige nu. Det ændrer ikke på voldsomheden, på udfordringerne eller på utrygheden i det, vi står i lige nu, men det, at vi står sammen, har konsekvenser for måden, vi står her på. Og det er vigtigt, for i enhver god historie og i ethvert godt brand er det måden, man står i udfordringer på, der bestemmer, hvordan man klarer sig.
 
Som en kommunikationsvirksomhed er det netop det, vi lige nu arbejder sammen med vore kunder om. At fortælle deres historier, så kunder og interessenter forbliver velinformerede, og så brands, historier og loyalitet ikke stagnerer. 
 
Med dette MiniMagasin undlader vi at dele trends og tendenser med dig. I stedet henviser vi til det seneste MiniMagasin, hvor vi fortalte om de nye store helsetrends, og hvorfor helseorloven er på vej.

God arbejdslyst!
Pas på dig og dem omkring dig.
De kærligste hilsener
Julia & hele holdet hos Lahme Kommunikation 

 

Deltag & vind: viden og gaver


I dette MiniMagasin vil vi gerne bede dig om at deltage i vores undersøgelse af, hvad konsekvenserne af denne voldsomme situation bliver for os forbrugere. Du kan vinde en mængde lækre præmier, og du kan også bruge spørgeskemaet som en 7-minutters pause fra hjemmeskolen. Du hører ikke ét ondt ord fra os, hvis du lige selv trænger til et frikvarter. Og vi fortæller naturligvis her i MiniMagasinet, når vi er klar med spritny viden, vi alle kan læne os ind i på den anden side. Deltag i undersøgelsen lige her.


NY PODCAST OM  KÆRLIGHED
 

Endnu et frikvarter kan du vælge at give dig selv med en podcast, vi har produceret her hos Lahme. Den handler hverken om branding, tendenser eller virksomheder – men om kærlighed. Ikke bare kærlighed, men om mod i kærlighed, kærlighed i konflikter og kærligheden til alt fra kager til arbejde. Den finder du lige her

 

Share
Forward

Adresse:
Lahme ApS
Jens Kofods Gade 1, st. tv. 
1268 København K

Du kan opdatere dit abonnement eller afmelde MiniMagasinet

© 2020 Lahme ApS. All rights reserved.