Copy
Minimagasin
Dét vil 63 % af alle forbrugere have fra et brand. 3 ting, du skal vide om dit brand i 2020.
Lahme Minimagasin
 

Kære læser

2019 lakker mod enden, og vi er med stormskridt på vej ind i ikke bare et nyt år, men et helt spritnyt årti. Det stiller krav til os alle, og der er noget i luften: ikke bare klimabevidsthed og bæredygtighed, men også forandring. For ingenting står stille, og ikke meget sætter skub i lysten efter nyt som et nyt år. Dette gælder i særdeleshed os alle som forbrugere. Den såkaldt almindelige forbrugers bevidsthed er skærpet. De ved, hvad de vil have, og samtidig med at vores samtaler ændrer sig til at skulle indeholde en vis klimabevidsthed, så ændrer forbrugernes krav til, hvad et brand skal kunne, sig også ganske dramatisk i disse år. Denne udgave af MiniMagasinet viser dig de seneste forbrugertendenser, når det kommer til brandforventninger, og indeholder samtidig en invitation til at lære mere (som du også bare kan klikke dig direkte videre til lige her, hvis du ikke har tid til at læse, hvordan du gør dine forbrugere hele 131 % mere tilbøjelige til at købe ind i dit brand.
 
Kærlig hilsen
Julia & Co.

 

63 % af alle forbrugere ønsker følelsesmæssig kontakt med et brandAllerede nu i 2019 ønsker 63 % af alle forbrugere sig, at det brand, de køber ind i, leverer en mulighed for en følelsesmæssig kontakt eller i det mindste et følelsesmæssigt engagement. De sidste fire-fem år har været præget af enorme disruptive bevægelser: Brexit, klimabevægelse og Trump er blot nogle af dem, og de har hver især lært os en ting eller tusind om, at følelsesmæssigt engagement er nødvendigt. Det er helt naturligt, at det stille og roligt smitter af på, hvad vi forventer af de brands, vi omgiver os med, og der er tegn i sol og måne på, at holdningsløse brands lige om lidt simpelthen mister deres relevans. Det bliver umuligt at nå forbrugernes loyalitet, hvis man ikke giver dem mulighed for at engagere sig. (Kilde: Culture Co-op)

 

 

73 % af forbrugere mellem 13 og 49 synes ikke, det digitale er nok Bedst som vi troede, at alt kunne løses digitalt, ser det ud til, at forbrugerne bevæger sig. I de kommende år er brands nødt til ikke bare at kommunikere med deres forbrugere digitalt, men også face to face. Dette ændrer ikke på, at retail stadig har en udvikling mod det digitale at se frem til, men ændrer til gengæld på, at forbrugerne ønsker at tale med, opleve og røre ved de produkter, brands og afsendere, der ønsker at få dem i tale. Pop-ups, events, samplinger og den form for markedsføring og brandkommunikation, der hæver sig over en simpel annonce, vil vinde terræn. Det er faktisk så stor en tendens, at det ser ud til, at brandmødet vil hæve sig over prisen, som det mest differentierende parameter. (Kilde: Culture Co-op)

 

 

Forbrugerne er 131 % mere tilbøjelige til at købe et brands ydelse eller vare efter at have læst eller lyttet brandets eget informerende content Så hvis du stadig tænker, at det er helt fjollet at bruge penge på en podcast, velskrevne magasiner, oplysende og informerede artikler eller noget helt fjerde om dit brand, så tager du fejl. Godt(!) brandet content er i stigende grad og i dén grad vejen frem i en verden, hvor fake news inficerer os. For vi tror faktisk også mere på, at det er virksomhederne, der kommer til at redde verden, fremfor regeringerne (kilde: Edelmann Trust Barometer), og vi tror selv på, at det er os som forbrugere, der skal vælge rigtigt og sandt for at bidrage positivt, og ja, denne tendens er også i vækst. (Kilde: Content Marketing Institute Report 2019)


EKSKLUSIV MINIWORKSHOP
 

Byg dit brand, og rust det til 2020
Hvis du også vil være helt sikker på dit brand, sikker i, hvordan du bedst kommunikerer det og finder genvejene til at arbejde sikkert og målrettet ind i 2020 med det, så holder vi i januar 2020 en intensiv eftermiddagsworkshop, der serverer genvejene for dig. Workshoppen er målrettet: Dig, der varetager et stort eller lille brands interesser, både strategisk eller hands on-arbejde med sociale medier, pressearbejde, kommunikation eller salg. Workshoppen er også for dig, der arbejder for mindre virksomheder eller webshops, eller dig, der driver din egen enkeltmandsvirksomhed, og så er den bestemt også for dig, der står på nippet til at springe ud med et helt nyt brand.

Du kan læse meget mere om vores EKSKLUSIVE MINIWORKSHOP lige her!
 

Share
Forward


Du kan opdatere dit abonnement eller afmelde MiniMagasinet

© 2019 Lahme ApS. All rights reserved.