Copy
Fødevarebranchen sætter scenen.


Kære læser

 
Denne gang inviterer vi dig i MiniMagasinet med ind i en verden af Køkkenmagi. Af alt det, der smager af mere, vil mere og kan en lille smule mere i vore køkkener. Fra at have været en trend der lå og vippede i diverse sammenhænge, er superfoods nu blevet ikke bare et af de helt store buzzwords, men også en af de helt store trends, der kommer til at definere noget af det, der er tættest på vores hverdag: Nemlig maden.
 
Min dygtige kollega, og vores in-house fødevareekspert, Anne-Sophie, har netop publiceret en vidunderlig bog om emnet. Den får du ganske ekstraordinært et uddrag af her, men du får også Anne-Sophies ekspertviden om kommunikationen af superfoods, og hvad netop de gør ved den måde, vi lige nu kan forstå nichekommunikation på.
Ordet er hermed Anne-Sophies,
Rigtig god læselyst,
 
Kærlig hilsen,
Julia & Co
 
 


Fødevarebranchen sætter scenen


Hvor vi før kiggede meget på modebranchen for at forstå de næste trends, er det i dag på madscenen, at de største ryk sker. Veganertrenden der p.t. ruller ind over land, med ikke bare vegansk koldskål og kalkunpølse uden spor af dyr, men også med en helt ny grundindstilling til hvordan vi forvalter vores ressourcer, forholder os til klodens tilstand, og ikke mindst tager aktiv og politisk stilling til vores egen forbrugskultur. Trenden tegner et helt nyt billede af kommende generationers forbrugerbevidsthed, og vil bestemt ikke gøre markedsføringen nemmere i fremtiden, uanset hvad vi sælger, eller hvilket budskab vi ønsker at formidle. 
 
Superfoods – mikrotrend i vækst
Når noget som for eksempel superfoods bliver en mikrotrend på madscenen, sker det netop fordi, vores forbrugsmønstre bliver holdningsdrevne i langt højere grad, end de var for bare få år siden. Når man vælger at komme et pulver som for eksempel Maca i sin morgensmoothie, sker det netop fordi, vi ikke er helt sikre på, at de fødevarer vi får er så gode, som de giver sig ud for, og fordi vi samtidig selv vil gøre en indsats for vores sundhed og ikke bare lade den være op til lægen. Vi forholder os med andre ord meget mere aktivt til, hvad vi spiser, og hvorfor vi spiser det. 
 
Se din modtager tydeligt
Det kræver en god portion mod at give slip på masserne og kommunikere inden for den niche ens produkt eller historie har størst rum for succes. At forstå at ens modtager udgør en meget lille gruppe, men det er her nøglen til succes ligger, og det netop er i nichen succes holder til. Det greb, det kræver, er et centralt emne i vores tekstforfatterworkshops. 

 


NY BOG:

Køkkenmagi


Netop nichen superfoods er temaet for Anne-Sophies nye kogebog, der med titlen Køkkenmagi Superfoods til hverdag, sætter fokus på en af de mest hypede nichetrends netop nu – superfoods. Uanset om du kan kende forskel på matcha og maca, eller aldrig har hørt om det før, så er bogen noget for dig, for du kan faktisk lave lækker, velsmagende og smuk mad, samtidig med at du giver din krop et boost af velvære. Superfoods er en genvej til netop velvære og energi, men også til endnu smukkere mad, nye farver, smagskombinationer og teksturer. 
 
I Køkkenmagi bliver du introduceret for forskellige superfoods og finder ud af, hvad de kan bruges til, men ikke mindst: hvordan du gør det. Ofte er ingredienserne ikke nye, men genopdagede som det lille drys magi, der lader dit køkken gå fra sundt til supersundt og velsmagende.
 
Superfoods giver dig muligheden for at skabe magi i dit køkken med nye krydderier og dufte, men også for at give dig velvære og næring på en helt ny måde. 
 
Bogen består af 35 enkle opskrifter og en række korte introduktioner, der forklarer, beskriver og definerer hver enkelt ny superfood. 
 

Køb bogen her →


 
KURSUS:
Kommuniker til din niche


Vores heldags tekstforfatterkurser afholder vi på snart 10. år, og med stor succes, fordi vi netop sætter fokus på at skrive til din modtager. Du får redskaberne til at kommunikere i et let, kreativt og originalt sprog, der sikrer, at din modtager kan forstå dit budskab, og sætter fokus på at styrke dig som tekstforfatter, uanset hvad du skriver om og til hvem. 
 
Der er en enkelt plads tilbage på vores kursus den 6. juni.
Klik her for at læse mere →

I efteråret afholder vi kun kurset en gang, den 8. november.
Læs mere her →
 
RETREAT:
2 dage i tekstforfatterhimlen


For 3. gang afholder vi dette efterår vores meget eftertragtede tekstforfatter retreat, hvor vi over 1,5 dag tager væk fra hverdagen, og fordyber os i modtageranalyser, tekstforfatterens værktøjskasse, og arbejder med kommunikation til de mange forskellige platforme, som en tekstforfatter i dag skal kunne skrive til. Der er begrænsede antal pladser på retreatet som du kan læse mere om her →
 


Gave til dig

Få en forsmag på Anne-Sophies kogebog Køkkenmagi
 
Læs gratis uddrag her
Share
Forward


Du kan opdatere dit abonnement eller afmelde MiniMagasinet

© 2018 Lahme ApS. All rights reserved.