Copy
MiniMagasin
(Tør du lukke øjnene?) Nøglen til 2020: Dét kan du bruge arketyper til + ses vi i Aarhus eller Kbh?
Lahme Minimagasin
 

Kære læser

Først og fremmest: Rigtigt glædeligt nytår, og må 2020 blive et helt fantastisk år for dig og dine. Mens Australien brænder, og der stadig findes nogen, der tvivler på, om klimaforandringerne er menneskeskabte, har vi brug for nye måder at forstå ikke bare forbrugerne på, men også vores arbejde og vores bidrag til verden. For hvad sker der, når vore prioriteter skifter, når forbrugerne vurderer det, vi producerer, i et andet lys? Tør vi lade være med at tage stilling? Og i virkeligheden er det måske den vigtigste grund til at se lidt nærmere på, hvilke skift der er i gang i vores verden, og til at se nærmere på, hvordan den enkelte forbruger vurderer sig selv, verden og de ting, vedkommende ønsker at investere tid og penge i. 
 
Fordi vi her hos Lahme hver dag fordyber os i kommunikation, produkter og relevans, ved vi, at det kræver noget at fjerne forbehold længe nok til, at forbrugeren lytter. Derfor valgte vi i slutningen af sidste år at offentliggøre vores store trendrapport, som du også kan finde lige her, og som giver dig insights i, hvor vi er på vej hen.
Endnu en gang; rigtigt godt nytår og god arbejdslyst!
 
Kærlig hilsen
Julia & Co.

 

Det kan du bruge arketyper tilVores trendrapport giver dig blandt andet fire spritnye arketyper, du kan bruge som koben til at analysere og forstå dine forbrugere med. De er ikke skabt, for at man nødvendigvis skal kunne genkende sig selv i dem, men for at kunne forstå, hvad eksempelvis kommunikation, produktudvikling og innovation skal indeholde, før dine kunder vil interessere sig for det. Du kan læse om dem i vores Trendrapport, men du kan også få den fulde historie ved vores TrendSeminar i Aarhus. Klik her, og læs meget mere.

 

Her er dine kunder,
og sådan oplever de sig selvSom kommunikationsbureau løfter vi hver dag opgaver fra SOME, kampagner og pressetekster til websites og kataloger (for bare at nævne nogle få ting), og alt dette gør vi på en klangbund af viden, analyse og data. Det er elementer af alt dette, vi bruger i vores trendforskning, som du nu kan opleve, når vi for første gang holder et trendseminar i Aarhus. Det gør vi den 27. januar, og du kan melde dig til lige her


EKSKLUSIV MINIWORKSHOP
 

Byg dit brand
Er du nogle gange en smule i tvivl om, hvordan du skal tale til dine forbrugere, og hvad det nu i virkeligheden er, der er essensen af dit brand? Ved du måske godt, hvad I står for, men er du i tvivl om, hvorvidt forbrugerne ser jer tydeligt? Vil du gerne sælge til flere kunder, sikre genkøb hos eksisterende kunder og sørge for, at loyaliteten hos dine forbrugere er i top? Hvis du kan svare ja eller blot tjaa til noget af dette, er vores lille haps af en MiniWorkshop noget for dig. Der er kun 2 pladser tilbage, og du kan læse mere om vores EKSKLUSIVE MINIWORKSHOP lige her!

 

Share
Forward

Adresse:
Lahme ApS
Jens Kofods Gade 1, st. tv. 
1268 København K

Du kan opdatere dit abonnement eller afmelde MiniMagasinet

© 2020 Lahme ApS. All rights reserved.