Kan du ikke se nyhedsbrevet korrekt? Se det i din browser

"Tid - Rum - Linjer"

Annette Gerlif

Fernisering lørdag d. 10. august kl. 14-17. Udstillingen løber t.o.m. d. 21. september.

Endnu en gang slår vi dørene op til en oplevelse, der udfordrer enhver beskuers opfattelse af dimensioner - tid, rum og linjer.
Kunstnere på udstillingen:

Annette Gerlif

Annette Gerlif om sine værker: "Jeg bruger ofte perspektivet i mine værker, fordi jeg er fascineret af den illusion der fremkommer. Jeg vil gerne give beskueren en oplevelse af, at tid og sted er ophævet, og hvor blikket kan vandre mod uendeligheden. Jeg forstærker perspektivet ved hjælp af farvevalget, og ved brug af geometriske former som kvadratet og cirklen.
Mine værker er typisk fiktive, finurlige rum/kulisser som svæver. Brugen af perspektivet er for mig et symbol på energi og livets gang - vi er konstant i bevægelse og på vej fremad. Nogle gange indeholder mine værker svævende ”platforme”, som kan tolkes som ”valgmuligheder” i livet. Du ved ikke, hvilke ”platform” du skal vælge, og hvad der ligger forenden af ”platformene”. Valget er dit. Andre værker indeholder organiske elementer som træer, fugle – et symbol på vores sårbarhed og skrøbelighed. Det er forstærket ved at være udført transparent (kul, tusch, blyant).
Værkerne er udført med akryl, spray, posca-tusch, kul og blyant."

Leila Andersen
Udgangspunktet for Leilas værker skabes af hendes omgivelser. De er meget præget af naturens forunderlige lys, vind og vejr. I Hendes skitsebøger er det tydeligt at se, at hun har rejst og arbejdet en del rundt i verden og haft mange udstillinger. Gennem sit arbejde som fotograf, - senere som billedkunstlærer og - maler, har Leila målrettet sit kunstneriske virke til evig udvikling indenfor kunsten. Leila har desuden undervist i kunst i mange år herhjemme og i udlandet. Værkerne denne gang, viser tydeligt fokus på Hammer Bakker, hvor hun har kørt rundt for at finde motiverne. Endvidere er de 30 stk. 40 X 40 oparbejdet med den gamle metode, - æg - tempera, hvor Leila har brugt sine egne sammensætninger af materialer og emulsioner. 

Henning Elving
Henning bor i et tidligere fiskerhus i Kvols ved Hjarbæk fjord, nordvest for Viborg. Henning er uddannet hos billedhugger Svend Ritter og på Leif Jensens Bronzestøberi, samt i violin hos Olav Fog Nielsen og Svend Erik Tanggaard. Han debuterede på Charlottenborgs Forårsudstilling og Kunstnernes Påskeudstilling i 1982. Henning Elving begyndte at komponere som 18-årig, og han har altid i sin billedkunst foretrukket emner med musikalske berøringsflader. I bronzeskulpturerne arbejder han ofte med kropslige udtryk, hvor figurerne slynger sig sensuelt sammen eller udtrykker dansende bevægelser. Disse vidner hver især om en udviklet skulpturel sans. Sammen med torsoerne giver det Elvings arbejde en atmosfære af mystisk kraft og universel sammenhæng. Henning om sine værker: ”Her er vi alle sammen forenede i bronzen”. 


Du kan også stadig nå at opleve værker af:

Lars Brorson Fich (foto)
Anne Fonnesbech (keramik)
Lene Purkær Stefansen (bronze)
Lars Henning Andersen (billedkunst)
Erla Dal Mørk (billedkunst)
Roger Ayala (billedkunst)
Jeppe Kogstruo Jensen (street art og stencilkunst)


Vi ser frem til at byde velkommen på Galleri Stenseminde.

Venlig hilsen,

Brit, Galleriejer
Galleri Stenseminde
Tlf.: 23 92 80 60

Åbningstider
Torsdag-fredag kl. 15-17
Lørdag kl. 14-16
Eller efter aftale

Frameld nyhedsbrev <<E-mail adresse>> fra denne liste | Send til en ven


Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du er tilmeldt opdateringer fra Galleri Stenseminde.

 
Galleri Stenseminde
Brorholtvej 36
Vadum 9430
Denmark

Add us to your address book

Copyright (C) 2013 Galleri Stenseminde All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp