Copy
ErhvervsturismeAkademiet
Et samarbejde mellem og ErhvervsturismeAkademiet inviterer:  

"Aarhus på TripAdvisor" skal bringe Aarhus i top på verdens største rejsesite!

Deltag gratis* på morgenmøde 29. januar samt workshop og kurser
 
Aarhus på TripAdvisor er et forløb med kurser og workshops, der vil klæde dig, som en af byens turismevirksomheder; overnatningssteder, restauranter og attraktioner på til at arbejde strategisk og målrettet med TripAdvisor.  Derudover er det overordnede formål med forløbet at synliggøre potentialet ved at Aarhus i fællesskab bliver en af de bedste destinationer på TripAdvisor gennem en strategisk indsats. 

Morgenmødet et målrettet ledere og direktører samt ansvarlige medarbejdere for sociale platforme fra den aarhusianske turismebranche, der bl.a. arbejder med erhvervsturisme.

TripAdvisor har 260 millioner besøgende om året og der findes mere end 125 millioner brugeranmeldelser. Af den årsag er aktiv tilstedeværelse en adgang til at kommunikere direkte med sine kunder, og kan være medvirkende til forbedring af sit produkt ud fra konstruktiv kritik via brugeranmeldelser.

Vi inviterer til morgenmøde 29. januar 2014!
Forløbet starter med et morgenmøde, der skal fungere som inspiration til hvilket potentiale der er i at benytteTripAdvisor. Ud over morgenmødet består forløbet af workshops og kurser, der fokuserer på forskellige brancher, som kan have stor gavn af at være med på TripAdvisor.
På vores hjemmeside, kan du se relevante datoer for hele forløbet

Se invitationen samt andre kursusdatoer her - PDF format

Tilmeld dig her

Vi glæder os til at se dig!

 

Om os
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

Øvrige aktuelle kurser:
Strategikursus med start 21. januar

Vi glæder os til at samarbejde med dig og håber at se dig og dine kollegaer til vores aktiviteter.
 
Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com

*Se betingelser for gratis deltagelse