Copy
ErhvervsturismeAkademiet
04.09.2014
Dette nyhedsbrev henvender sig til dig, der arbejder med erhvervsturister/gæster på f.eks. hotel, konference- og messesteder, restaurant, attraktioner med mødefaciliteter eller destinationskontor. 
 
ErhvervsturismeAkademiet siger tak for nu!
Skal du med til høstfest?
Sidste frist for tilmelding til Høstfest i morgen, fredag den 5.!
Tilmeld dig her!

Mød op mandag 22. september 2014 kl. 9.00 - 13.30
 
Vær med og få yderligere inspiration til arbejdet for fortsat vækst i din virksomhed!
De seneste 2 år har ErhvervsturismeAkademiet udbudt en række kurser og udviklingsforløb, som mange af jer enten har deltaget i og/eller udvist interesse for. Kurserne har bl.a. omhandlet salg, service og værtskab, digtalisering/kommunikation via sociale medier, mødedesign og forretningsudvikling.

Mød kolleger fra branchen og hør, hvordan de har brugt muligheden til at skabe vækst og værdi i deres virksomheder.

Mød fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, FutureNavigator og vær med til at spotte hotte trends for fremtidens erhvervsturisme og få et godt grin - af dig selv og din branche - når skuespiller Vivienne McKee spidder dansk service med humor som våben og øjenåbner. 
Læs programmet her
 
Det praktiske
Tid: Mandag 22. september 2014 kl. 9:00-13:00 med efterfølgende frokost for dem der har lyst
Sted: Stakladen/Richard Mortensenstuen, Aarhus Universitet
Tilmelding: Senest 5. september 2014 - Klik her for tilmelding!

Vi glæder os til at se dig og dine kolleger - såvel gamle kendinge som virksomheder og organisationer, der er nysgerrige omkring udbyttet af projektet og de spændende indlægsholdere. 
 
 

Om os
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com