Copy
Forårets kurser i ErhvervsturismeAkademiet
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

ErhvervsturismeAkademiet er skudt i gang med ”Sporskifte”
ErhvervsturismeAkademiet afholdte den 9. januar sit første seminar i Aarhus. Formålet med seminaret var at tilbyde deltagerne inspiration og diskussion om tendenser på mødemarkedet samt hvilke krav der stilles til udvikling og kompetencer i erhvervet. Der var både oplæg og en paneldebat, hvor der blev givet bud på hvad mødeplanlægge skal overveje i samarbejde med kunder.
Se præsentationer fra dagen 

Kurser og workshops i ErhvervsturismeAkademietKommende arrangementer
I løbet af de kommende måneder kan vi tilbyde dig flere kurser og arrangementer, og du kan derfor godt begynde at sætte kryds i kalenderen. I dette nyhedsbrev kan du læse mere om nogle af forårets lærerige aktiviteter. 
”Datoer for de første forårskurser er nu klar”

OBS: Tilmelding senest den 21. marts 2013 til begge kurser!

Seminar den 3. april 2013 - tilmeld dig allerede nu!
Gratis deltagelse*
Digital vækst 2013 giver inspiration og redskaber til din virksomheds digitale hverdag.
På seminaret vil du få præsenteret konkrete redskaber til, hvordan din virksomhed kan arbejde strategisk og struktureret med digitale medier. Dagen vil indeholde inspirerende oplæg, erfarings udveksling med andre virksomheder og arbejdsdokumenter, du kan tage med hjem.

Der bliver i forlængelse af seminaret tale om en længere kursusrække inden for digitalisering, hvor du kan tilmelde dig de moduler, som du finder relevante for dig og din virksomhed. Blandt andet bliver der fokuseret på digital strategi, og der bliver også afholdt målrettede kurser omkring mulighederne på Facebook, LinkedIn samt hjemmesider.
Læs mere og tilmeld dig!

Anderledes Mødeoplevelser - Kursusforløb på 5 moduler
Gratis deltagelse*
Kurset er en videreudvikling af Meetovator uddannelsen.
Der er to sideløbende forløb, så du og dine kolleger kan dele jer, men alligevel følges ad i forløbet.
Kunderne er trætte af traditionelle møder og søger med lys og lygte efter nye måder at gennemføre møder, konferencer osv. på. Du, som konferencemedarbejder /virksomhed, varetager så vigtige roller, som at være vært, servicemedarbejder, salgsmedarbejder, indretningsarkitekt, sparringspartner og facilitator.

For at få succes hos dine kunder er nøgleordene derfor læring, underholdning, æstetik og kreativitet, der skal spille sammen på en sådan måde, at kundens strategiske mål kan nås på bedst mulig vis. Læring skal fremover tænkes i nye baner, mødedeltagerne skal involveres i langt højere grad end tidligere og rammerne skal være fleksible og inspirerende.
Læs mere og tilmeld dig

Ved begge kurser gælder "først til mølle-princippet'.
 

”Skræddersyede forløb til din virksomhed”
ErhvervsturismeAkademiet tilbyder også skræddersyede forløb til din virksomhed:

Få tilrettelagt et forløb om ”Værtsskab” i samarbejde med BergmanSmit Training. 

Vi skræddersyr et forløb til netop din virksomhed, som kan bestå af forskellige områder. Sæt f.eks. fokus på at træne værtsskab med dine medarbejder og giv dem værktøjer til at håndtere det gode værtsskab.


Giv dine medarbejdere en forståelse for, hvad begrebet
”Anderledes Mødeoplevelse /Meetovator” indeholder.


Her vil vi bl.a. komme ind på mødedesign, deltagerinvolvering, fysiske rammer, lokale styrker, grønne møder og lign. Som deltager kommer du til at afprøve nogle af metoderne. Se hvilken effekt de kan have, og se det udbytte det kan have for mødekundernes oplevelse.


 
Vi glæder os til at samarbejde med dig og håber at se dig og dine kolleger til vores aktiviteter.
 
Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com
Besøg også vores nye hjemmeside: www.erhvervstuismeakademiet.dk