Copy
ErhvervsturismeAkademiet
Dette nyhedsbrev henvender sig til dig der arbejder med erhvervsturister/gæster på f.eks. hotel, konference- og messesteder, restaurant, attraktioner med mødefaciliteter eller destinationskontor.
04.02.14
 
Invitation: Skab tid og gejst til salg!Seminar der giver din virksomhed en flottere bundlinie!

Seminaret afholdes i Herning den 3. marts kl. 12.30-16.00 på Hotel Scandic Regina

I dag bliver Hotel-, konference/møde- og messebranchen i stigende grad udfordret på mange områder grundet stor konkurrence og øgede omkostninger. Arbejdet med salg og mersalg kræver motivation og engagement og kan være en daglig udfordring.

Du inviteres derfor til et inspirationsseminar, hvor du får input og viden til, hvordan du skaber motivation til arbejdet med salg og service. 

Dagens program består af følgende punkter:
  • Hvordan skaber du tid til salg?
  • Hvordan skaber du gejst i virksomheden?
  • Fokus på mersalg. Hvordan skaber du en flottere bundlinie i din virksomhed?
Læs mere om seminaret eller se invitation til seminaret her (PDF-format)

Tilmeld dig til kurset her
  • Tilmeldingsfrist til seminaret: 21. februar. Deltagelse er gratis* mod registrering af dine timer.
Hvem kan deltage?
Seminaret henvender sig til ledere og medarbejdere inden for forskellige faggrupper, der arbejder med salg, mersalg og service på f.eks. hotel, konference- og messesteder, restaurant, attraktioner med mødefaciliteter, pco eller destinationskontor. Du er salgsansvarlig, overordnet (direktør, ejer) eller mellemleder, receptionist, arrangementskoordinator eller lignende.
 
Dagens indlægsholder og facilitator
Edel Clausen, som er underviser på dagen, har mere end 20 års erfaring inden for hotelbranchen, bl.a. som hoteldirektør i 11 år. Hun har arbejdet med økonomi, salg/service, udvikling og gennemførelse af HR, ledelses- og strategiopgaver. Edel er underviser på salgs- og servicekurser og laver bestyrelsesarbejde i f.eks. handels-, turist- og brancheforeninger.
 

Andre aktuelle kurser
Brug TripAdvisor professionelt - deltag på vores kurser og lær hvordan du håndterer anmeldelser og skaber synlighed på platformen. Der er kurser både i Aarhus og Herning, hvor du som turismevirksomhed kan deltage gratis*. Læs mere her

Om os
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

Vi glæder os til at samarbejde med dig og håber at se dig og dine kollegaer til vores aktiviteter.
 
Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com

*Se betingelser for gratis deltagelse