Copy
ErhvervsturismeAkademiet
Et samarbejde mellem og ErhvervsturismeAkademiet inviterer:  

Deltag på to halve kursusdage om TripAdvisor og få styrket din forretning!

Sidste tilmeldingsfrist er på torsdag den 6. marts!

Bliv professionel på TripAdvisor er et forløb med kurser, der vil klæde dig, som en af regionens turismevirksomheder; overnatningssteder, restauranter og attraktioner på til at arbejde strategisk og målrettet med TripAdvisor.

Med 260 millioner månedlige besøg og mere end 125 millioner anmeldelser er TripAdvisor et stort udstillingsvindue for din virksomhed. På kurset lærer du at besvare (kritiske) anmeldelser, og hvordan du bliver mere synlig på TripAdvisor.

Tilmeld dig kursus d. 25. marts og 13. maj
Del 1 kommer til at fokusere på hvordan din virksomhed håndterer gode og dårlige brugeranmeldelser, hvordan du kan få flere anmeldelser, og hvordan du vedligeholder virksomhedens profil og styrker indholdet.

Del 2 sætter fokus på hvordan du kan bruge anmeldelser i din markedsføring, og hvordan din virksomhed kan få forbedret sin service og sit produkt ved hjælp af TripAdvisor. Der bliver også samlet op på konkrete erfaringer siden del 1. 

Hvem kan deltage:
Kurset er målrettet de ansvarlige ledere og medarbejdere på overnatningssteder, restauranter og attraktioner, som i dagligdagen kommer til at håndtere virksomhedens profil på TripAdvisor.

Krav til din TripAdvisor profil:
Før kurset går i gang, er der visse krav i forhold til din virksomheds profil på TripAdvisor. 
10. marts afholder Seismonaut en åben workshop i Herning, hvis du har brug for hjælp til at leve op til disse krav.

Om os
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

Vi glæder os til at samarbejde med dig, og håber at se dig og dine kollegaer til vores aktiviteter.
 
Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com

*Se betingelser for gratis deltagelse