Copy
Gå ikke glip af chancen her for gratis* lederkursus
- sidste frist for tilmelding er den 15. december!
11.12.2013
Kære overordnede leder i hotel- og mødebranchen!
 
Strategiværksted - Udarbejd en strategi til din virksomhed!Kursusforløb for ledere på overordnet ledelsesniveau med fokus på forretningsudvikling og strategiplan!

Vi indbyder dig, til at deltage i et gratis* eksklusivt udviklingsforløb for en mindre gruppe overordnede ledere i hotel-, restaurations- og mødebranchen. 

Forløbet består af:
Individuel coaching og vejledning - værkstedsdage/ fysiske møder med underviser og sparring med kolleger i branchen - emoduler online, med læring og input 

Indhold:

Kursusforløbet handler om at udvikle en strategi for netop din virksomhed. Du får lejlighed til kigge indad i din virksomhed og allermest udad på tendenser i markedet, og du kommer til at arbejde med udvikling af din egen strategi med løbende vejledning og coaching, dels af underviseren og dels via sparring i mindre arbejdsgrupper med kolleger. Det betyder, at du ved at bruge din egen virksomhed som case, kvit og frit får udarbejdet en strategi, som du med det samme kan implementere i din virksomhed. 

Datoer:
Forløbet starter den 21. januar 2014 kl. 9-15 og afrundes i april. Flg. datoer er fastlagte fysiske møder/værkstedsdage: 25. februar og 3. april.
Øvrige aktiviteter/emoduler og opgaver aftales løbende. I juni følger en nærmere aftalt opfølgningsdag. Nedenfor kan du læse mere om kurset.

Underviser:
Mike Hohnen er underviser og coach på forløbet. Mike har over 27 års erfaring fra møde-, hotel- og servicebranchen, dels fra jobs i servicebranchen, dels som underviser på anerkendte uddannelser hos bl.a. Chester University, England.

Kontakt:
Har du spørgsmål til forløbet og om det er noget for dig, er du velkommen til at kontakte Mike eller Britt for en uforpligtende snak.
Mike kan kontaktes på: mikehohnen@me.com / Skypenavn: Mhohnen / Tlf. 2616 4666.
Britts kontaktinfo finder du nedenfor.

Læs mere om kurset og underviser på vores hjemmeside.
Her kan du læse kursusbrochuren i PDF-format.

Tilmelding foregår via Mike Hohnens hjemmeside her. Sidste frist for tilmelding den 15. december 2013.
 
Venlig hilsen

Britt Hoffmann
Projektleder, ErhvervsturismeAkademiet

*Se betingelser for gratis deltagelse.

Om os
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

Vi glæder os til at samarbejde med dig, og håber at se dig og dine kollegaer til vores aktiviteter.
 
Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com