Copy
Kære leder i hotel- og mødebranchen!

Se dette helt særlige gratis* udviklingsforløb - skræddersyet til dig!

 
Strategiværksted - Udarbejd en strategi til din virksomhed!Kursusforløb for ledere på overordnet ledelsesniveau!

Vi indbyder dig, til at deltage i et gratis* eksklusivt udviklingsforløb for en mindre gruppe overordnede ledere i hotel- og mødebranchen. 

Kursusforløbet handler om at udvikle en strategi for netop din virksomhed. Du lærer de grundlæggende elementer i udarbejdelse af strategi og arbejder med udvikling af din egen strategi, med løbende vejledning og coaching, dels af underviseren og dels via sparring i mindre arbejdsgrupper med kolleger. Det betyder, at du ved at bruge din egen virksomhed som case, kvit og frit får udarbejdet en strategi, som du med det samme kan implementere i din virksomhed. 

Forløbet består af "værkstedsdage", hvor du mødes med underviseren og øvrige deltagere, "E-moduler" der foregår online, selvstudie og individuel coaching. Varigheden på forløbet er knap 4 måneder.

Mike Hohnen er underviser og coach på forløbet - du har evt. tidligere mødt ham, fx på vores seminar i januar 2013 på Godsbanen i Aarhus. Mike har over 27 års erfaring fra møde-, hotel- og servicebranchen, dels fra jobs i servicebranchen, dels som underviser på anerkendte uddannelser hos bl.a. Chester University, England.

Forløbet starter den 21. januar 2014 og der er ganske få pladser!

Vi opfordrer dig til at tilmelde dig hurtigst muligt, da først til mølle princippet er gældende.

Har du spørgsmål til forløbet og om det er noget for dig, er du velkommen til at kontakte Mike Hohnen på enten mikehohnen@me.com / Skypenavn: Mhohnen / Tlf. 2616 4666.

Læs mere om kurset og underviser på vores hjemmeside.
Her kan du læse kursusbrochuren i PDF-format.

Tilmelding foregår via Mike Hohnens hjemmeside her.
 
Venlig hilsen

Britt Hoffmann
Projektleder, ErhvervsturismeAkademiet

*Se betingelser for gratis deltagelse.

Om os
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

Vi glæder os til at samarbejde med dig og håber at se dig og dine kollegaer til vores aktiviteter.
 
Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com