Copy
ErhvervsturismeAkademiet
Et samarbejde mellem  og 
ErhvervsturismeAkademiet inviterer:  


Forløbet "Aarhus på TripAdvisor" gør status den 26. august

Reserver 2 timer og bliv opdateret på indsatsen på TripAdvisor

Over de seneste måneder har der været afholdt workshops om arbejdet med TripAdvisor. Fokus har været på attraktioner, restauranter og overnatningsteder i Aarhus.

Vi inviterer dig derfor til et morgenmøde, hvor vi ser på hvad effekten af forløbet har været. Du får også mulighed for at se resultaterne af vores effektmåling, som viser hvordan udvalgte virksomheder, og Aarhus som by har forbedret sig.

Vi ser på cases på best practice i den daglige brug af TripAdvisor, så du kan blive inspireret til det videre arbejde, og se at der er gavnlige effekter af at arbejde med platformen. Du får desuden et opdateret indblik i det digitale mediebillede 2014, med fokus på hvilke digitale platforme det er mest væsentligt at arbejde med på bestemte tidspunkter, for at opnå det bedste resultat.

Det praktiske
Uanset om du har deltaget på vores kurser om TripAdvisor eller ej, er du mere end velkommen til at møde op. Mødet er gratis* mod registrering af dine timer.
Tid: Tirsdag den 26. august kl. 9-11
Sted: Seismonauts lokaler i Aarhus, Søndergade 66, 5. 
Tilmelding: Du tilmelder dig og evt. kolleger via linket her - Tilmelding til morgenmødet

Der er tilmeldingsfrist 18. august!

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte os.

Det er gratis* at deltage i aktiviteterne mod registrering af dine timer.

På vores hjemmeside kan du læse mere om forløbet

Vi glæder os til at se dig!

Sæt allerede nu kryds i kalenderen 22. september 2014, når vi afholder afslutningsseminar for ErhvervsturismeAkademiet. Vær med til at samle op på projektet, få ny inspiration, og oplev spændende foredragsholdere. Mulighed for tilmelding kommer senere.

 

Om os
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

Vi glæder os til at samarbejde med dig, og håber at se dig og dine kollegaer til vores aktiviteter.
 
Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com

*Se betingelser for gratis deltagelse