Copy
ErhvervsturismeAkademiet
Kurser for dig der arbejder med erhvervsturister/gæster på f.eks. hotel, konference- og messesteder, restaurant, attraktioner med mødefaciliteter eller destinationskontor.
23.9.13
 
Hjemmesidekursus - Tilmeldingsfrist den 26. september!Hjemmeside - Få flere kunder ved at gøre din hjemmeside mere inspirerende!

Kursus d. 10 oktober med opfølgning d. 4 november!
Indhold:
De fleste virksomheder har en hjemmeside som et af de primære udstillingsvinduer til deres kunder. Hjemmesiderne er ofte fulde af informationer om stedet og de ting du kan opleve. Men giver din hjemmeside dig reelt set flere kunder?

Kursets formål er at gøre din hjemmeside mere inspirerende og samtidig skaffe flere kunder. Du får gode råd og praktiske værktøjer, som du kan bruge til at gøre din hjemmeside mere inspirerende. De idéer, principper og redskaber der bliver præsenteret på kurset er anvendelige for din virksomhed hvad end den er lille eller stor, er en selvstændig forretning eller en del af en kæde.
Læs mere her: Hjemmeside

Tilmeldingsfrist er den 26. september. OBS "først til mølle".
Læs mere - og Tilmeld dig til ErhvervsturismeAkademiets kurser her

Hvem kan deltage?
Kurset henvender sig til dig der til daglig har ansvar for at vedligeholde hjemmesiden. Det kan være dig som udfører ændringerne (webredaktør) eller dig som er ansvarlig for at udforme aktuelt indhold til hjemmesiden, men som ikke selv opdaterer hjemmesiden. Kurset forudsætter et godt kendskab til indholdet på din virksomheds hjemmeside.Få et skræddersyet forløb i "Det gode værtskab" i din virksomhed!
Formålet med forløbet "Det gode værtskab" er at gøre din virksomhed bedre i stand til at levere værdiskabende værtskab. Et sådant forløb har DGI Herning i løbet af 2013 gennemført, hvor samtlige medarbejdere har arbejdet med målrettet og proaktivt værtskab.

Direktør i DGI Herning, Michael Stensgaard udtaler bl.a.:
"Gennem forløbet ” det gode værtskab ” har samtlige ansatte fået en indsigt i, og nogle konkrete værktøjer til hvordan man som individ kan påvirke kunden til både at købe mere samt øge tilhørsforholdet til vores virksomhed. Det har været særdeles positivt at der i forløbet har været indlagt flere opfølgninger samt praktisk træning for den enkelte i dennes daglige virke, for på denne måde at sikre det tillærte også virker i praksis." Læs hele udtalelsen her

Hvis du ønsker et skræddersyet kursusforløb i "Det gode værtskab" kan du læse mere om mulighederne her: Værtskab i din virksomhed
 


Digital Vækst:
Strategisk rådgivning + praktiske redskaber

Deltag i efterårets gratis* digitale kurser!

Klik ind og læs mere om:
Digital Vækst håndbog
Digital Vækst håndbogen er målrettet mødebranchens ønsker og fokuserer på de digitale medier Facebook, LinkedIn samt hjemmeside. Guiden indeholder praktiske fifs og strategiske redskaber til at gøre din virksomhed bedre rustet til kontakt med gæster både før, under og efter mødet. Læs mere og bestil den gratis bog her: Digital Vækst Håndbog.

Hjemmeside - få flere kunder ved at gøre din hjemmeside mere inspirerende  
Kursusdag den 10. oktober kl. 9-16  -  opfølgningsdag den 4. november kl. 9-13

Kursussted: Kurset afholdes på uddannelsessted centralt placeret i Region Midtjylland  

Tilmeld dig her

Ved alle kurser gælder "først til mølle-princippet".


Om os
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

Vi glæder os til at samarbejde med dig og håber at se dig og dine kollegaer til vores aktiviteter.
 
Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com

*Se betingelser for gratis deltagelse