Copy
ErhvervsturismeAkademiet
Dette nyhedsbrev henvender sig til dig der arbejder med erhvervsturister/gæster på f.eks. hotel, konference- og messesteder, restaurant, attraktioner med mødefaciliteter eller destinationskontor.

Læs denne gang om aktuelle, kommende og netop afsluttede seminarer og kurser!
28-11-2013
Invitation til gratis* Power-seminar om netværkBliv inspireret til hvordan du kan bruge netværk til at tiltrække nye kunder!

Seminaret afholdes i Aarhus den 16. december 2013 kl. 9.12 i Kunsthal Aarhus
 

Invester 3 timer og at få konkrete input til hvordan du kan bruge netværk i dit salgs- og forretningsudviklingsarbejde. Netværk kan være vejen til at du får skabt nye partnerskaber, til nye kunder og dermed øget vækst. Seminaret er gratis* og dagens facilitator og indlægsholder er Charlotte Junge, der har ekstensiv erfaring i at arbejde med netværk.

Vi glæder os til at se dig.
Læs mere om seminaret og underviser her
Tilmeld dig til her, senest den 5. december.

Strategiværksted - et kursusforløb for ledere på overordnet ledelsesniveau!
Vi indbyder dig, til at deltage i et gratis* eksklusivt udviklingsforløb for en mindre gruppe overordnede ledere i hotel-, restaurations- og mødebranchen. 

Kursusforløbet handler overordnet om at udvikle en strategi for netop din virksomhed. Du får vejledning og coaching af underviseren Mike Hohnen hele vejen samt sparring med andre ledere i mindre arbejdsgrupper. Du bruger din egen virksomhed som case, og får med din egen indsats, kvit og frit udarbejdet en strategi, som du med det samme kan implementere i din virksomhed. Mike Hohnen har over 27 års erfaring fra møde-, hotel- og servicebranchen og arbejder med samt følger trends i mødeindustrien på internationalt plan.

Læs mere om kurset og underviser på vores hjemmeside.
Her kan du læse kursusbrochuren i PDF-format.

Forløbet starter den 21. januar 2014 og der er ganske få pladser! 
Kontakt Mike eller Britt for en uforpligtende snak om kurset kunne være noget for dig. 
Mike kan kontaktes på: mikehohnen@me.com / Skypenavn: Mhohnen / Tlf. 2616 4666.
Britts kontaktinfo finder du nedenfor.

Et nyt kuld Meetovators er udklækket!
I starten af november blev det 3. hold Meetovators uddannet, da de fuldførte forløbet "Anderledes Mødeoplevelser" med at præsentere deres oplæg til anderledes og interagerende møder. Kurset har været yderst populært, og deltagerne har fået mange nye perspektiver på deres egen arbejdsplads, og om hvordan de kan skabe nye mødekoncepter, som kan være med til at tiltrække nye kunder.

Forløbet har været faciliteret af Ann Hansen, Concept+Competence, og der har været forskellige gæsteinstruktører som Bo Krüger, Moving Minds og Lotte Marie Roesgaard, Comwell. Deltagerne har under forløbet knyttet gode venskaber, sparring og partnerskaber mellem deres respektive virksomheder.

Du kan læse mere om kurset på vores hjemmeside, hvor der også er referencer fra tidligere deltagere

Om os
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

Vi glæder os til at samarbejde med dig, og håber at se dig og dine kollegaer til vores aktiviteter.
 
Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com

*Se betingelser for gratis deltagelse