Copy
ErhvervsturismeAkademiet
Dette nyhedsbrev henvender sig til dig der arbejder med erhvervsturister/gæster på f.eks. hotel, konference- og messesteder, restaurant, attraktioner med mødefaciliteter eller destinationskontor.
14.11.13
 
Invitation til Power-seminar om netværkBliv inspireret til hvordan du kan bruge netværk til at tiltrække nye kunder!

Seminaret afholdes både i Herning og Aarhus i december 2013!
Herning den 3. december kl. 12.30-15.30 på Sinatur Hotel Skarrildhus
Aarhus den 16. december kl. 9-12 på Kunsthal Aarhus


Invester 3 timer i at få konkrete input til hvordan du kan bruge netværk i dit salgs- og forretningsudviklingsarbejde. Netværk kan være vejen til du får skabt nye partnerskaber, til nye kunder og dermed øget vækst.

Seminaret er gratis* og dagens facilitator og indlægsholder er Charlotte Junge, der har ekstensiv erfaring i at arbejde med netværk.

Dagens program består af følgende punkter:
  • Netværkstankegangen - hvad er netværk og hvad kan netværk bruges til?
  • Netværksmetoden - hvordan netværker jeg målrettet i praksis?
  • Netværksøvelse - hvordan får jeg systematik i netværksarbejdet?
  • Temanetværk - præsentation af effekten af at etablere og udvikle disse - hvorfor og hvordan?
Seminaret fokuserer på at give dig en ny tilgang til at arbejde med netværk som skal give din virksomhed flere kunder. Vi glæder os til at se dig i enten Herning eller Aarhus.

Læs mere om seminaret

Tilmeld dig til kurset her
  • Tilmeldingsfrist til seminar i Herning: 23. november
  • Tilmeldingsfrist til seminar i Aarhus: 5. december
Hvem kan deltage?
Seminaret er for dig der arbejder med erhvervsturister/gæster på f.eks. hotel, konference- og messesteder, restaurant, attraktioner med mødefaciliteter, pco eller destinationskontor. Du er leder eller medarbejder med ansvar for udvikling, drift, salg og/eller booking. Fælles for jer er at I ønsker nye input til at arbejde strategisk med netværk for bl.a. at tiltrække flere kunder og opnå nye partnerskaber.

Dagens indlægsholder og facilitator
Charlotte Junges baggrund er en HA og HD(U) fra hhv. Handelshøjskolen i Aarhus og København. Hun har arbejdet 8 år i Kina som projektleder, controller og salgschef samt derefter som HRManager hos Jyllands-Posten og konsulent hos Mercuri Urval. Charlotte har udgivet flere bøger, bl.a. Netværk - vejen til målet.
 

Om os
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

Vi glæder os til at samarbejde med dig og håber at se dig og dine kollegaer til vores aktiviteter.
 
Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com

*Se betingelser for gratis deltagelse