Copy
ErhvervsturismeAkademiet

Præsentationsteknik - Tilmelding til første hold senest på torsdag!Dit budskab skal gøre en forskel
fang tilhørernes interesse og bliv mere sikker i din præsentation!

To hold i efteråret: Start den 26. september og 28. oktober!
Indhold:
På kurset lærer du at forberede, strukturere og præsentere et emne med entusiasme og overbevisning. Du får værktøjer til at styre din nervøsitet og komme i mål med dit budskab. Det vil være mindre hold, hvor der er plads til personlig feedback og tid til indsigt i egne styrker i præsentationen.

Udover at fokusere på præsentationen giver kurset dig også værktøjer til en struktureret forberedelsesfase, som kan være med til at gøre dig mere rolig og selvsikker, når du skal præsentere foran andre mennesker. Læs mere her: Præsentationsteknik

Tilmeldingsfrist er den 12. september til hold 1. OBS "først til mølle".
Læs mere - og Tilmeld dig til ErhvervsturismeAkademiets kurser her

"Ved at kunne levere god formidling og være overbevisende i det man fortæller, er det muligt at skabe merværdi for gæsten, hvilket kan skabe højere loyalitet og dermed mersalg."

Hvem kan deltage?
Forløbet henvender sig til dig, der arbejder med eller er i berøring med erhvervsgæsten i forbindelse med sit ophold. Du er medarbejder eller leder på hotel, konference- eller messecenter, på en restaurant, attraktion med mødefaciliteter eller arbejder som PCO eller på destinationskontor. Din funktion er fx. receptionist, projektleder, koordinator, kok, tjener eller lignende, hvor du på en eller anden måde oplever at skulle fortælle om, sælge, præsentere et emne eller indhold for gæster eller samarbejdspartnere.
 


Digital Vækst:
Strategisk rådgivning + praktiske redskaber

Deltag i efterårets gratis* digitale kurser!


Klik ind og læs mere om:
Digital Vækst håndbog
Digital Vækst håndbogen er målrettet mødebranchens ønsker og fokuserer på de digitale medier Facebook, LinkedIn samt hjemmeside. Guiden indeholder praktiske fifs og strategiske redskaber til at gøre din virksomhed bedre rustet til kontakt med gæster både før, under og efter mødet. Læs mere og bestil den gratis bog her: Digital Vækst Håndbog.

Hjemmeside - få flere kunder ved at gøre din hjemmeside mere inspirerende  
Kursusdag den 10. oktober kl. 9-16  -  opfølgningsdag den 4. november kl. 9-13

Kursussted: Kurset afholdes på uddannelsessted centralt placeret i Region Midtjylland  

Tilmeld dig her

Ved alle kurser gælder "først til mølle-princippet".


Om os
ErhvervsturismeAkademiet er en af indsatserne i arbejdet med at øge væksten i erhvervsturismen i Region Midtjylland. Vi sigter på at højne kompetencerne gennem relevante workshops, seminarer og forløb, hvor emnerne bliver udarbejdet i samarbejde med eksempelvis erhvervsturismeaktørerne i regionen.

Vi glæder os til at samarbejde med dig og håber at se dig og dine kollegaer til vores aktiviteter.
 
Kontakt
ErhvervsturismeAkademiet
Britt Hoffmann - 2090 7878 - bhw@visitaarhus.com

*Se betingelser for gratis deltagelse