Få en braskamin på köpet till ditt nya hus och kom på Öppet Hus den 18 maj! 
Gå till Villa Varms webbplats!


K
amin på köpet!

I år fyller vi 40 år. Det ska vi fira! Alla som beställer sitt hus under 2014 får en kamin från Jötul på köpet*. Modellen heter F165 S och har stora sidoglas och värmelagrande täljsten. Värde 21.300 kr.
Läs mer om kaminen och vårt jubileum här!

*Gäller för tecknade kontrakt fr.o.m. 1 april-31 december 2014. Skorsten och golvskydd tillkommer. Erbjudandet gäller enbart denna modell och kan inte bytas ut eller användas som delbetalning till annan produkt eller andra erbjudanden.

Kom på vår Öppet Hus-dag!

Söndagen den 18 maj kl.11-15 slår vi upp portarna till vår husfabrik för att fira att Villa Varm fyller 40 år.
  • Kom och träffa oss och se hur ett Villa Varm-hus tillverkas.
  • Vi bjuder på hamburgare, varmkorv och kaffe.
  • Barnen får en egen bygghörna.
  • Var med i roliga tävlingar och vinn fina priser.
  • Illusionisten Peter Varg -The Magic Man underhåller.

Hipp, hipp, hurra!

Vi känner oss väldigt stolta över att Villa Varm fyller 40 år! Jag och min bror Håkan var bara några år gamla då vår pappa Börje lanserade den välisolerade villan. Den första broschyrens slogan var ”Villa Varm – energispararen”.

Samtidigt som det är länge sedan och husen har förbättrats och förfinats känns budskapet aktuellare än någonsin. Detta sporrar oss att även i framtiden fortsätta efter pappas tanke, att bygga välisolerade hus av hög kvalitet. 

Under året kommer vi att ställa ut på tre olika mässor: Stora Nolia i Piteå, pågår under första veckan i augusti. Hem&Villa i Stockholm
2-5 oktober och Göteborg 30 oktober-2 november.

Hoppas vi ses på Öppet Hus-dagen!
 

Ny skiss - Villa Sandskär

Här kommer en ny skiss på ett hus med moderna inslag. Villa Sandskär har en invändig yta på 183 kvadratmeter. En ny detalj är de rektangulära fönsterna vid ryggåstaket, istället för vinklade fönster som vi sett tidigare.  

Nya golv från Kährs!

Kährs kommer med flera spännande nya golv för året. Ekgolven behåller sin starka position men en tydlig trend är att man med hjälp av olika behandlingar och pigmenteringar skapar intressanta nyanser av eken. De nya nyanserna går i vitt och gråbrunt.

 

Senaste hus-
monteringen!

I Nykvarn, utanför Södertälje har vi stomrest ett 1 3/4-planshus i lantlig stil med ribbpanel och spröjsade fönster.
På vår husblogg Stomrestahus.se kan du se mer från våra stomresningar runt om i landet. Nästa husleverans, i mitten av maj, går till Alingsås. 
 
Villa Varm AB Norra Altervägen 790 945 92 Altersbruk Sweden
Växel: 0911-20 20 00
 
Copyright © 2014 Villa Varm AB,
 
 

Email Marketing Powered by Mailchimp