Se några av vinnarbilderna från fototävlingen och träffa oss på Hem & Villa i Stockholm. Husmonteringsbilder och ny golvleverantör.
Gå till Villa Varms webbplats!

Träffa oss i Stockholm

På torsdag öppnar Hem & Villa-mässan i Älvsjö och då är jag och Håkan på plats i vår fina monter, AG:98. Mässan pågår mellan den 11-14 oktober och varje dag kommer jag att hålla en föreläsning på Byggscenen där jag ger tips och råd då man ska bygga hus. Flera av vår underleverantörer ställer också ut, ex:
  • Atab-trappan
  • GK Door
  • BorDörren
  • Tanumsfönster
  • Jötul
  • Allaway Centraldammsugare
Missa inte tillfället att få se produkterna och sortimentet i verkligheten! 

Fototävlingen avgjord - grattis till Annica, Andreas och Maria!

Vår populära fototävling är avslutad och vi tackar så mycket för alla fina bidrag som vi fått. Vinnaren blev Annica i Ystad och andrapriset går till Andreas och Maria i Valbo. Nu återstår arbetet att lägga upp bilderna på vår webbplats. Bilderna kommer också att finnas på vår Facebooksida. Du som inte vann eller inte hann vara med - var med i fototävlingen nästa gång!

1:a priset gick till Annica i Ystad.

2:a priset gick till Andreas och Maria i Valbo, utanför Gävle.

Hektiskt höst

På Villa Varm är det verkligen en fullmatad höst där vi nu laddar upp inför årets sista Hem & Villa-mässa. Profilerar om med en ny snygg logga och bygger hus såklart!

Vi är mycket nöjda med vår nya logotype och nu pågår arbetet med att byta ut den gamla.

Fototävlingen är avslutad och några av bilderna hittar du också i den nya foldern som vi tagit fram nu i höst. Bilderna från fototävlingen kommer jag att lägga upp på vår webbplats men också på vår Facebooksida - så håll utkik!

Ha en riktigt skön höst!  
Ny folder om Villa Varm

Läs vår nya, fina folder!

I samband med vår nya profilering har vi tagit fram en ny folder om Villa Varm och hur man bygger hus med oss. I folder hittar du också några nya bilder på hus som vi byggt.
Kährs är Villa Varms nya golvleverantör

Kährs - vår nya golvleverantör

Vackra och moderna trägolv kan vi nu erbjuda från Kährs. Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder Kährs stora sortiment av snygga trägolv. Golven har en unik låsning vilket underlättar läggningen
Husmontering av Villa Varm i Enhörna

Bilder från senaste hus-
monteringen, Enhörna

Utanför Södertälje, i Enhörna monterades det senaste huset. Ett stort, H-format hus 229 kvm: Planlösningen hittar du här och bilder från monteringen finns på vår Facebook-sida.


Villa Varm AB Norra Altervägen 790 945 92 Altersbruk Sweden
Växel: 0911-20 20 00

Copyright © 2012 Villa Varm AB, 
Email Marketing Powered by Mailchimp