PLASTER MOD STRESS - FUP ELLER FAKTA?


Sidste år begyndte jeg fra mange sider at høre om et plaster, som skulle reducere stressniveauet mærkbart i nervesystemet, og da jeg flere og flere spurgte til det, besluttede vi at prøve det af, omend jeg ikke havde megen fidus til sådanne plastre. 

Men vi har alligevel testet disse stressplastre igennem det sidste halve år på os selv og vores kunder og har nu besluttet at anbefale plastrene og sælge dem i vores webshop. Vi opdagede nemlig til vores store overraskelse, at plastrene virkelig virker, og at de mærkbart såvel som målbart nedsætter stresstilstanden i nervesystemet, og at man kort tid efter påsættelse oplever tiltagende velvære, ro og afspændthed i hele systemet. Og dette støtter fysiologisk de psykologiske processer, vi udfører med vores kunder. 

Vi har endvidere testet plastrenes effekt ved hjælp af BioDots-målinger og har gentagne gange set, hvordan BioDotten ændrer farve fra sort til blå ca 10 minutter efter påsættelse af plasteret.

Det, som er tiltalende ved plastrene, er, at de ikke indeholder nogen former for stoffer eller medikamenter, men derimod blot en smule indkapslet sukker, som er kodet med en energetisk frekvens, der igen stimulerer meridianerne i kroppen. Plastrene skal derfor placeres på akupunkturpunkterne, som anvist i brugsanvisningen.

Vi er ikke en del af Lifewaves salgsorganisation, og vi opnår ikke en særlig indtægt af at sælge plastrene. Vi sælger plastrene ene og alene, fordi de virker og således kan anvendes som støtte til stressreduktion - både i forbindelse med et sygemeldingsforløb eller adhoc i en travl hverdag. 

Men hvordan virker plastrene fysiologisk? Lifewave skriver selv, at deres forskningsforsøg viser en afbalancering af det autonome nervesystem, der virker inden for 10 minutter efter anvendelse. Samt at plastrene sænker C-reaktivt protein ved at fjerne inflammation i kroppen.

De skriver endvidere, at stressplastrene modvirker kronisk stress og vedligeholder hormonet DHEA, der 
er direkte forbundet med vores levetid. Og endelig at plastrene regulerer stresshormonet cortisol.

Om dette er fup eller fakta, har vi ikke mulighed for at måle. Men vores erfaringer viser, at plastrene ikke blot virker, men virker overraskende godt. Prøv dem - og døm selv. Og skriv meget gerne dine personlige erfaringer tilbage til os, vi vil gerne fortsat indsamle erfaringer med plastrene.

Mange hilsner,
 


AEON PLASTER

Nu forhandler vi Aeon Stressplaster i webshoppen

Der er 30 plastre i en pakke. Brug plastrene som et forløb 5 dage om ugen med pause i weekenden, eller adhoc efter behov.

BRUGSANVISNING

Her kan du downloade brugsanvisningen til Aeon-plastrene

Der er 30 plastre i en pakke. Hvis du er sygemeldt med stress, så påsæt plastrene i et forløb 5 dage om ugen og hold pause i weekenden. 

Plastrene kan endvidere anvendes adhoc efter fx en særligt stresset dag, samt før man går i seng. 
Copyright © 2013 Matzau Erhvervspsykologer, All rights reserved.Subscribe to our mailinglist on www.matzau.dk