Copy
Lesopdrachten voor ouders
View this email in your browser

Speciaal voor ouders: gratis creatieve lesopdrachten en lesfilmpjes 

Allereerst wenst Grote Broer jullie een gezond, hoopvol en creatief 2021 toe! We zitten helaas weer in lockdown, maar we blijven positief en zetten met z'n allen de schouders eronder. Voor scholen hopen wij ook in deze periode - net als tijdens de vorige lockdown - een ondersteunende en ontzorgende rol te kunnen spelen. De kinderen krijgen op dit moment weer thuisonderwijs. Om hierbij te ondersteunen heeft Grote Broer samen met workshopdocenten gratis creatieve lesopdrachten en lesfilmpjes ontwikkeld voor ouders. De lesopdrachten sluiten aan bij de standaard vakken en zijn geschikt voor alle groepen. Ga dus snel een kijkje nemen op onze website!

Als laatste willen we jullie vragen: 
Stuur deze nieuwsbrief door naar jullie gehele netwerk, zo kunnen we alle ouders in Nederland weer ondersteunen!

> Bekijk hier onze gratis creatieve lesopdrachten!

Gericht op ouders

De lesopdrachten en lesfilmpjes zijn écht gericht op de gezinssituaties en het thuisonderwijs. Onze lesopdrachten zijn voor ouders heel eenvoudig te gebruiken. De lessen zijn praktisch haalbaar, gaan uit van weinig middelen en zo nodig met alleen materiaal dat thuis te vinden is. De lesopdrachten bevatten puntsgewijs een instructie voor de ouders met mogelijkheden, aandachtspunten etc.
 

Gericht op onder-, midden- en bovenbouw

Ouders met kinderen in verschillende groepen willen we het graag zo makkelijk mogelijk maken. Daarom zijn onze lesopdrachten geschikt voor het hele gezin. Dat wil zeggen dat elke lesopdracht gericht is op de onder-, midden- en bovenbouw van het basisonderwijs. Zo hoef je als ouders niet meer te schakelen. Handig!

Download de gratis lesbrieven

Delen maar! #thuiskunstenaar

Wij vinden het heel leuk om jullie resultaten te zien en met andere ouders te delen. Wil je foto's delen met #thuiskunstenaar? En bekijk vooral ook even onze nieuwe Instagram pagina!

Gericht op standaard vakken

De lesopdrachten zijn opgezet vanuit de kunstdisciplines en sluiten aan bij de standaard vakken. Het zijn creatieve lesopdrachten en ze hebben raakvlakken met de vaardigheden die op school worden geleerd, zoals taal- en rekenvaardigen. Bovendien heeft elke lesopdracht een thema, zoals respect of fantasie. De lesfilmpjes zijn ideaal als energizer: lekker even dansen of gek doen tussen de rekensommen door!

Grote Broer is er gewoon!

Wanneer je als school toch alvast workshops of dagprojecten wilt inplannen voor het einde van schooljaar of het nieuwe schooljaar, dan kan je ons gewoon bellen of mailen. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons workshopaanbod of de gave dagprojecten. Het Grote Broer team werkt hard door en staat altijd voor jullie klaar! 
 

Bekijk ons aanbod
Contact
Grote Broer Kunsteducatie
Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle
038 – 203 10 14 
info@grotebroer.com
Facebook
Website
Pinterest
Instagram
Copyright © 2021 Grote Broer Kunsteducatie

afmelden voor deze nieuwsbrief