Copy
View this email in your browser
Soms moet je de routine verbreken omdat de actuele situatie daarom vraagt. Zo'n moment is wat ons betreft nu. Bij NanaWoody&John aangesloten opticiens ontvangen van ons wekelijks kant en klare content voor hun sociale media. Dit bericht versturen we eenmalig aan alle zelfstandige ondernemers in ons bestand. Andere winkels, kapsalons en horeca kunnen juist nu wel wat extra steun gebruiken en hoe massaler we dit als bevoorrechte opticiens posten, hoe meer impact het zal hebben. UNITED WE STAND!  
UNITED WE STAND 
TEKST VOOR FACEBOOK & INSTAGRAM
Winkels, horeca en kapsalons zijn het sociale cement van onze samenleving. Die kan je niet zomaar sluiten want daarmee ontwricht je het leven in een stad, dorp of regio. Het wordt tijd dat de overheid dat eindelijk inziet en de winkels, salons en horeca weer toestaat om de deuren te openen. Wij als opticien en onze klanten laten al weken zien dat dat veilig en verantwoord kan maar we missen onze vrienden en collega's in de straat. DAAROM IEDEREEN NU WEER OPEN!   
 BEELD VOOR FACEBOOK & INSTAGRAM
Klik op de afbeelding om
automatisch te downloaden
POST
(1080x1080)
STORY
(1080x1920)
Android-gebruikers:   Heeft u problemen om de afbeeldingen van uw Android-apparaat te downloaden? Klik dan hier en sla de afbeeldingen op uw apparaat op
Follow us in our Social Media pages.
 Share our content and influence!
Facebook
Instagram
YouTube
Copyright © 2022 NanaWoody&John, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Contact
Contact