Klik hier als de nieuwsbrief niet goed weergegeven wordt
Dory Nierynck
Hallo allemaal,

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief om u op de hoogte te stellen wat er bij praktijk de Sprong mogelijk is dit najaar.  Door de speciale maatregelen werken we met kleine groepen dus het is van belang u op tijd aan te melden. In  deze veranderende tijd ook o.a. toepasselijke thema’s  voor de lezingen waar u ook van harte welkom bent. Mogelijk tot ziens !

Hartelijke groet, Dory Nierynck
Cursus schilderen met acrylverf of tekenen met pastelkrijt vanuit je intuïtie
Bij deze cursus leer je met verschillende technieken werken en ook de betekenis van kleuren kennen. We beginnen met een korte meditatie en daarna schilder je vanuit jouw intuïtie. Dat kan je ruimte en vrijheid geven en het is leuk om te doen en te ervaren. Geen teken of schilderervaring is nodig. Jouw unieke schilderij wat ontstaat wordt ook besproken. Probeer eens een proefles. Wil je voorbeelden zien? Ga dan eens naar de webshop en kijk bij schilderijen.
Meer informatie
Maandelijkse themalezingen
Deze lezingen worden altijd op vrijdagavond gehouden: op 11 september spirituele avond met KLEURKAARTJES  over de werking van kleuren, je kaartje neem je mee. Op  9 oktober ENGELEN en hun bescherming en werking voor ons. Met engelenkaartlegging op verzoek. 13 november BALANS houden en in je KRACHT staan. Met oefeningen en vragen beantwoorden. 11 december Liefde en geluk ervaren in onzekere tijden. Hoe doe je dat? Bespreking van symbolieken van deze maand en vooruitkijken naar het nieuwe jaar is deze lezing een cadeau.
Meer informatie
Workshop op veler verzoek:
Wat brengt 2021 mij?
Deze workshop bestaat uit 1 avond en we gaan aan de hand van numerologie en Tarot bekijken het nieuwe jaar specifiek voor jou. Wat kun je mogelijk verwachten en wat zijn inspiraties en kansen voor jou. Met zoals altijd als extra toevoeging een persoonlijke inspiratietekst van Dory voor jou. Altijd een bijzondere avond.

Meer informatie
Cursus meditatie
Meditatie helpt je bij jezelf te brengen, gronden, bij jezelf beschermen tegen bijv. invloeden van buitenaf,  bij jezelf balans te ervaren in vrijheid. De groep is op donderdagavond 1x in de 14 dagen en is met klein aantal deelenemers bijzonder. Probeer eens een meditatieles.
Meer informatie
Dory's najaarsprogramma 2020
Behalve cursussen en workshops bieden wij ook mogelijkheden een consult te boeken met begeleidende inspiratietekst die Dory doorgegeven krijgt voor jou. Een telefonisch consult is ook mogelijk of consult met videobellen. Daarnaast kun je ook een energiebehandeling waarbij je meer ruimte en balans kunt ervaren, boeken. Het zal je meer energie kunnen geven.
Meer informatie
Dory Nierynck


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk de Sprong · Bergschot 420 · Breda, Noord-Brabant 4817 PH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp