Copy
View this email in your browser

Webinar Salut Sexual

Des de la Regidoria de Salut i Consum de l’Ajuntament de València volem convidar-te a la webinar sobre salut sexual, que té com a lema:

"Una Qüestió de Totes i Tots"

La data d'aquesta activitat serà el 30 de juny a les 18:00h i consistirà en participacions de persones expertes en salut sexual, associacions i institucions públiques.  Aquesta Webinar es desenvolupa dins de l'Estratègia de Prevenció i Promoció de la Salut i Xarxa Salut, amb la denominació pròpia “València Ciutat Saludable” .

Inscripció
S'adjunta invitació del Regidor de Turisme i Internacionalització, Salut i Consum de l'Ajuntament de València D. Emiliano García Domene.
 
Invitació
Pots descarregar-te el programa amb les persones ponents que intervenen en la webinar i horaris detallats.
 
Programa
El webinar es retransmetrà en directe a través del canal de YouTube de la Regidoria de Sanitat i Consum de l´Ajuntament de València, podeu accedir al canal des d'ací.
Salutacions.

Webinar Salud Sexual

Desde la Concejalía de Salud y Consumo del Ayuntamiento de València queremos invitarte a la webinar sobre salud sexual , que tiene como lema:

"Una cuestión de todos i todas"

La fecha de esta actividad será el 30 de junio a las 18:00h y consistirá en participaciones de personas expertas en salud sexual, asociaciones e instituciones públicas. Esta Webinar se desarrolla dentro de la Estrategia de Prevención y Promoción de la Salud y Xarxa Salut, con la denominación propia “València Ciutat Saludable”.

Inscripción
Se adjunta invitación del Concejal de Turismo e Internacionalización, Salud y Consumo del Ayuntamiento de València D. Emiliano García Domene.
 
Invitación
Puedes descargar el programa con las personas ponentes que intervienen en la webinar y horarios detallados.
 
Programa
El webinar se retransmitirá en directo a través del canal de YouTube de la Concejalia de Sanidad y Consumo, se puede acceder desde aquí.
Saludos.
Twitter
Facebook
YouTube
Copyright © 2021 Regidoria Sanitat i Consum, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp