Copy
Gränslösa Möten
Nyhetsbrev nummer 2/2015
View this email in your browser
Välkomna till Gränslösa Möten 22 maj

Förmiddagen den 22 maj är du välkommen till Gränslösa Möten "prova-på-dag"! Tack vare Swedbank och Säkra via Båstadkontoret är detta tillfälle kostnadsfritt för dig.

BusinessBussen tar dig till en unik och, än så länge, hemlig plats. Resan blir en upplevelse i sig och du kommer garanterat få nya kontakter på vägen (se avgångstider nedan).

Väl på plats väntar ett inspirerande program och massor av Gränslösa Möten. Kenth Hultqvist ger dig verktygen för att förbättra dina prestationer i laget. Erik Fernholm inspirerar dig till en lyckligare framtid. Henrik Mitelman leder förmiddagen och ger dig en kunskapsresa i världsekonomin.

Du kommer att mötas av engagemang, äkthet och glädje!

Platserna släpps 8 maj. Skicka din anmälan till info@granslosamoten.se. 101 platser, först till kvarn.

Henrik Mitelman

Dagens moderator. En av Sveriges bästa ekonomiskribenter, Dagens Industri. Utsedd till årets moderator 2013.

Kenth Hultqvist

Svensk förbundskapten i bandy med fyra VM-guld. En av de mest meriterade föreläsarna i landet.

Erik Fernholm

En av Sveriges mest populära föredragshållare just nu. Neuro- och välmåendeforskare med en engagerad talarstil.
BusinessBussen skapar relationer på vägen

När du anmäler dig till vårt event den 22 maj, meddela samtidigt om du önskar en plats i BusinessBussen. Välj den rutt som passar dig (se nedan). Vi bjuder på kaffe, nya relationer och gott värdskap. Två BusinessBussar kommer att rulla i Sverige under hela 2015.

Halmstad/Laholm
07.30 Halmstad station, utanför Grand Hotel Best Western
08.00 Laholm, Stortorget              
Bussen är åter i Laholm ca 12.45 och i Halmstad ca 13.15.

Helsingborg/Ängelholm/Båstad
07.00 Helsingborg, The Tivoli
07.30 Ängelholm, Stortorget
08.00 Båstad, Hotel Skansen
Bussen är åter i Båstad ca 12.45, i Ängelholm ca 13.15 samt i Helsingborg ca 13.45.
Gränslösa Möten på Företagardagarna träffa oss den 8 maj

Bosse Nilsson och Olle Sarri är moderatorer när Företagardagarna intar Lindab Arena fredag 8 maj. Gränslösa Möten har även en monter (nr 29) i mässhallen, hälsa gärna på hos oss.

Dagens tema är att leda sig själv, andra och sitt företag. På scen ser vi bland andra Carolina Gynning, Olof Manner och Cecilia Marlow. BusinessBussen står parkerad vid entrén.

Se hela programmet här.
Nytt i media

Läs om tankarna bakom Gränslösa Möten-konceptet i tidningen Bjäreliv.
Kalender Gränslösa Möten 2015

28 juni-5 juli: Almedalen
Gränslösa Möten kommer att medverka och bidra med sitt nytänkande koncept på en av Sveriges främsta mötesplatser, Almedalen. BusinessBåten går till Gotland.


Foto: Wikimedia Commons

22 juli: Happy House Dance Party i Norrviken
Gränslösa Möten skapar historia! Var med och invig nya Villa Abelin med ett välmeriterat 8-mannaband under ledning av energisprakande Morgan "Mojje" Johansson. En magisk danskväll med gamla godingar som Disco Inferno, Earth Wind and Fire, Jackson Five med mera. En magisk kväll för såväl gamla som nya vänner. PleasureBussen skapar glädje och förväntningar på vägen. Mer info och förhandsbokning här.6 augusti: Dragon European Championship
Gränslösa Möten arrangerar en näringslivsdag dagen före EM-finalen i Drake. En dag för nya relationer, inspirerande föreläsningar, spännande seglingsprofiler och inte minst välkända artister till Aftersail. Business and pleasure. BusinessBussen gör resan enklare och lönsammare. Välkomna till seglarveckan i Båstad!18-20 september: Elitidrottsmässan på Stockholms stadion
Gränslösa Möten var arkitekten bakom Sveriges mest hedrande uppdrag 2014 - VM94 jubileumsmatchen 29 juni. Genom sitt nätverk och kunskap att arrangera annorlunda evenemang bidrar Gränslösa Möten med föreläsare och meriterade idrottsprofiler under Elitidrottsmässan på Stockholms stadion.

5 oktober: Kulturmässan i Malmö
Gränslösa Möten medverkar till nya möten mellan näringslivet och kulturlivet i regionen. Det sker på nya arenor och genom nya tankebanor. Intressanta mötesforum och nytänkande föreläsare. BusinessBussen flyttar gränser och hjälper miljön.

19 november: Näringslivsdagen i  Laholm
Gränslösa Möten bidrar med moderator och föredragshållare till denna välbesökta dag i en av Sveriges främsta företagarkommuner. Inspiration, nya relationer samt kunskap bidrar till fruktsamma möten.

Besök vår hemsida för mer information.

Om Gränslösa Möten
Genom sitt unika nätverk och kunskap om att arrangera speciella evenemang skapar Gränslösa Möten nya möjligheter för olika nätverk att samverka över gränserna.

Vi vill överraska och skapa något annorlunda, hela tiden med er affärsnytta i fokus. Vi har en dröm att 2019 skapa ett evenemang som aldrig gjorts i Sverige - Yes we can!

Kontakt
Bo Nilsson: 070-527 61 12
info@granslosamoten.se
www.granslosamoten.se

Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Share
Tweet
Forward
Share
unsubscribe from this list