Copy
Gränslösa Möten
Nyhetsbrev nummer 1/2017

View this email in your browser
Första etappen i programmet för A Sustainable Tomorrow den 2 augusti i Båstad släpptes under en välbesökt träff för inbjudna gäster och media den 16 mars (se film nedan). Årets tema är mer aktuellt än någonsin: Hur skapar man långsiktig framgång i en föränderlig värld?

A Sustainable Tomorrow bygger på att sammanföra människor som normalt inte träffas, men som i sina verksamheter är i framkant inom hållbarhetsfrågor. Internationella deltagare möter de främsta regionalt och nationellt för att inspireras, få ny kunskap, nya relationer samt skapa handling.

Vår vision är att bidra till ett bättre samhälle och en konkurrenskraftigare region. Vi har skapat en unik mötesplattform som fått stor uppmärksamhet för att vi vill ta ansvar och skapa konkreta resultat, vi vill gärna att du är en del av denna dag och kväll. Nu släpps biljetterna - Gränslöst välkommen!
How to create sustainable success in a changing world

Talare

Fredrik Reinfeldt

– Ger oss en bild av världens hälsotillstånd samt tänkbara scenarion.

Fredrik Reinfeldt, som gjorde succé senast han var gäst hos Gränslösa Möten, var statsminister 2006-2014 och ordförande för Europeiska Unionen 2009. Idag en etablerad rådgivare och en av de mest efterfrågade föreläsarna i landet. Numera även en välkänd författare och programledare.

Anders Borg

– Ger oss en bild av världens hälsotillstånd samt tänkbara scenarion.

Anders Borg var Sveriges finansminister i Alliansregeringen 2006-2014 och utsågs till EU:s främsta finansminister av Financial Times 2011. Idag en central person i World Economic Forum Davos (WEF). Rådgivare till Asian Infrastructure Investment Bank och vice styrelseordförande i Kinnevik.

Jakob Trollbäck

– Ger oss en bättre förståelse för hur vi kan använda FNs 17 globala mål 2030 för att konkret skapa ett bättre samhälle och mer affärsnytta.

Jakob Trollbäck och hans kommunikationsbyrå skapade det revolutionerande kommunikationssystemet för FNs globala mål. De 17 målen är i sig en utförlig guide för en bättre värld, men minst lika viktigt är att kommunikationssystemet har gjort det enkelt att utbyta detaljerade erfarenheter och koordinera vitala insatser inom alla områden.

Frans Johansson

– Ger oss insikt i hur globala företag tänker och agerar för att skapa långsiktig framgång.

Frans Johansson är författare, entreprenör och internationellt uppmärksammad talare. Grundare och VD för konsultfirman The Medici Group som är experter på hur mångfald driver innovation och kreativitet. Rådgivare till några av världens största företag och flitigt anlitad som kommentator i media. Han har skrivit kritikerrosade böcker såsom The Medici Effect och The Click Moment.

Moderator

Catarina Rolfsdotter - Jansson

– Men sin unika kompets och erfarenhet inom hållbarhetsområdet kommer hon att leda dagen för att du ska få konkreta råd och insikter som du kan omsätta i handling.

Catarina Rolfsdotter-Jansson är moderator, föreläsare, författare, programledare och frilansjournalist med hållbar utveckling som specialområde. Hon modererar konferenser på EU- och regeringsnivå såväl som leder workshops för företag och kommuner. Hon skriver under 2017 sin elfte bok, Hållbar Människa, och anlitas som inspirationsföreläsare om hur vi skapar en mer hållbar värld.

Program och biljettinfo


A Sustainable Tomorrow 2017 – How to create sustainable success in a changing world

Datum: 2 augusti 2017
Tid: 09.00-14.00 inkl lunch
Plats: Hotel Skansen, Båstad

Biljett biljett till sektion A: 5500 kronor, exkl moms per person
Biljett till sektion B och C: 3900 kronor, exkl moms per person
Köp biljett/anmälan: info@granslosamoten.se
Partner- och businesspaket: mimmi@granslosamoten.se

Sektion A – Ett fåtal platser i bästa läge samt möjlighet till samtal och närvaro med deltagarna, föreläsarna, moderator samt personligheter på plats. Förbokade platser vid seminariet samt lunchsittning.
 
Sektion B och C – Övriga platser i lokalen med möjlighet till samtal och närvaro med övriga deltagare på plats. Fri sittning vid seminariet och lunch.

Begränsat antal platser, först till kvarn. Nyheter i programmet presenteras löpande på Gränslösa Mötens hemsida.

Välgörenhetsmiddag med Project Playground


Den 2 augusti avslutas med en givmild galamiddag i vackra Norrviken. Gästerna kan se fram emot en specialkomponerad Bjäremeny, sprakande underhållning och en välgörenhetsauktion. Kvällens artister är inga mindre än Carola och Jessica Folcker.

Auktionen leds av tv-profilen Peder Lamm. Alla insamlade medel från auktionen går till Project Playground och deras arbete för utsatta barn och ungdomar.

Datum: 2 augusti 2017
Tid: 18.30-24.00
Plats: Norrviken, Båstad
Klädsel: Smoking

Pris: 1900 kronor, inkl moms per person
Köp biljett/anmälan: info@granslosamoten.se
Företags- eller vänbord: mimmi@granslosamoten.se

Stipendium – The Goal 17 Challenge


The Goal 17 Challenge är en ny stipendiefond inför den 2 augusti där den första pristagaren kommer att presenteras och få stor uppmärksamhet. Vi söker nu samarbetspartners som vill medverka till att uppmuntra företag eller organisationer som är förebilder inom mål nummer 17: Partnerships for the goals.

Presentation och lansering av stipendiefonden sker i maj månad. Vill ni vara en del av detta så viktiga stipendium kontakta oss, info@granslosamoten.se

Läst i media


Gränslösa Möten lockar med tidigare ministrar (Syd- & Västsveriges affärstidning, 17 mars)

Fler klara till årets Gränslösa Möten (Helsingborgs Dagblad, 16 mars)

Gränslösa Möten siktar högt i år (Laholms tidning, 27 januari)

Om Gränslösa Möten
Gränslösa Möten har nu satt en ny standard för mötesplatser i Skandinavien. Vi sammanför människor från olika länder, verksamheter och branscher, med olika kompetenser, erfarenheter och kulturella referensramar med syfte att skapa ett bättre samhälle och fler affärsmöjligheter. Gränslösa Möten har mottagit stor internationell uppmärksamhet för nytänkandet i sitt koncept.

Vi har en vision om att 2019 skapa ett gränslöst evenemang som aldrig tidigare gjorts i Sverige, vi kallar det Yes we can!


Kontakt
Bo Nilsson: 070-527 61 12
bo@granslosamoten.se

Mimmi Svensson: 073-821 41 50
mimmi@granslosamoten.se
www.granslosamoten.se

 

Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Share
Tweet
Forward
Share