Klik hier voor de webversie
13 maart 2017

Lente laat op zich wachten!

Dat we op 1900 meter hoogte en in een droog klimaat wonen is te merken zodra wij de “groene” voorjaar foto’s vanuit Nederland voorbij zien komen. Wat is het hier in Colorado dan dor en droog en bij jullie alles zo groen. Hoewel we hier genieten van mooie winters, met meestal blauwe luchten en veel zon uren, blijft het voorjaar hier langer op zich wachten. We moeten nog even geduld hebben voor er wat gaat bloeien en er meer voorjaarskleuren tevoorschijn komen.

Verandering werk

Gelukkig kunnen we wel zeggen dat ons maandelijks inkomen wat meer in “bloei” staat. Rodney heeft per 1 januari een fulltime baan aangenomen bij het zelfde webdesign bedrijf waar hij vanaf november 2015 al part-time was begonnen.
Intussen hebben wij met al onze “financiële partners” via een brief contact gehad over deze veranderingen. We hebben mooie en bemoedigende reacties mogen ontvangen. We zijn gezegend met een geweldige achterban en voor het begrip waarom wij deze keuze hebben gemaakt dat Rodney fulltime is gaan werken. Rodney’s werk blijft veelal het zelfde en het team werkt vanuit een JmeO bediening/visie met als doel: “Business as Missions”, Jezus uitnodigen en betrekken in de zakenwereld!
Jolanda blijft haar taken vervullen voor JmeO Y360 in Colorado Springs. Daarnaast blijft ze ook vanuit dit JmeO team betrokken met het werk voor Member Care Noord Amerika. Zij blijft zich beschikbaar stellen voor het werk in zendelingen zorg, waar zij zich de afgelopen jaren hier in Noord Amerika in ontwikkeld heeft.

Y360 erop uit!

De afgelopen weken was het zo rustig op kantoor bij Y360. De meeste stafmedewerkers waren in het buitenland voor het geven van les in scholen van JmeO Internationaal. We hadden staf dienend in Colombia, Malawi, Nigeria en op dit moment nog steeds in Mali.
Collega Rosa gaf twee weken les in de "Engels als tweede taal" school bij JmeO Cartagena, Colombia.
Collega Larry geeft electronica onderwijs aan ziekenhuis personeel op verschillende plekken van de wereld.

Voedselbank


Vorige week waren Jolanda en haar collega Judy enkele dagen bezig voor onze voedselbank bediening. We konden onze bestellingen ophalen bij de voedselbank "Care and Share" en daarna bij Y360 alles sorteren en verdelen. Geweldig hoe wij gezinnen met een minimum inkomen kunnen zegenen met mooie gevulde pakketten van de voedselbank.
Velen van jullie hebben het vast al vernomen, maar eind mei vliegen Jolanda en de meiden voor een bezoek richting Nederland. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Ze landen 28 mei in Amsterdam en vetrekken weer op 27 juni. Zet de koffie alvast maar klaar! Ha ha.
 
Ben jij iemand (of ken je iemand) die graag een DTS (Discipelschap Training School) zou willen doen? Klik dan op deze foto en lees meer over de 5 verschillende DTS-en die we hier in Colorado Springs aanbieden. Een avontuur met God en een fantastische locatie voor de lesfase (met als pluspunt gezellig bij ons in de buurt ha!). 
Wij zijn nog steeds zendelingen en blijven deze roeping ook uitoefenen. Willen jullie met ons blijven meebidden en achter onze visie blijven staan?

Wij leven vanuit de overtuiging dat God voorziet in alles wat we nodig hebben. We hopen en bidden dat jullie specifiek aan ons kunnen blijven geven en willen bijdragen aan ons “stukje” zendingswerk in de Grote Opdracht. 

Bedankt! Samen maken we zending mogelijk.
Leuk dat jullie onze nieuwtjes weer gelezen hebben.
Lieve groetjes van Rodney, Jolanda, Lisa en Sarah
www.blevins.nl
Lisa zit nu in haar tweede jaar van de middelbare school. Hier presenteert ze een werkstuk op school over haar gekozen notabele, "Zenobia", een strijdende koningen uit de derde eeuw na Christus.
Deze winter gaan we echt van de ene koude sneeuw week naar de andere warme zonnige week. Deze komende week beloven ze ons zelfs temperaturen tussen de 22C-25C. 
Sarah en haar school vriendinnen "FaceTimen" met een klasgenootje dat naar Ierland is verhuisd.
De zusjes tijdens een zondagmiddag wandeling bij ons in de buurt.  
In februari was Lisa een weekend op "winterkamp" met de jeugdgroep waar ze elke zondagavond naar toe gaat.
Op "International Woman's Day" kregen de Internationale JmeO dames van Y360 een bloem aangeboden.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Rodney en Jolanda Blevins, All rights reserved.

 
Werkgroep Blevins (V.E.G. Goes):
  • Albert en Lina Harmsen
  • Jan-Kees Karelse
Vragen? Mail gerust werkgroep@blevins.nl

Als je ons financieel wilt ondersteunen kan je gift overgemaakt worden op één van de volgende rekeningen (beide zijn belastingaftrekbaar):

1. V.E.G. Goes, Rabobank NL56 RABO 0320 5111 03, inzake J. Blevins-Karelse
2. Jeugd met een Opdracht, te Heerde 
NL38 RABO 0326 5210 62 o.v.v. 2157 Y360 (account number + projectnaam)

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp