Copy
BCFE4S Newsletter

Agost 2022

Benvolgut / Benvolguda,

Ens complau compartir amb vostè la nostra quinzena Newsletter que el/la mantindrà informat/informada sobre el que s’està realitzant a 
Barcelona Centre Financer Europeu for Sustainability (BCFE4S), el projecte essencial en l’estratègia de Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) que, com a membre de la xarxa internacional Financial Centres for Sustainability (FC4S), té com a objectiu impulsar Barcelona com un centre rellevant de finances sostenibles, inversió i finançament ASG, així com contribuir en els propòsits d’Europa i de les Nacions Unides per una transició ecològica i lluita contra el canvi climàtic.

No dubti en enviar-nos els seus continguts i propostes, i en compartir aquest bolletí amb les persones que consideri que li seria d’utilitat! Així mateix, pot consultar la nostra 
web o seguir-nos per Twitter o LinkedIn per estar al dia de les novetats:

Website Website
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Una cordial salutació,
Barcelona Centre Financer Europeu
SAVE THE DATES
Jornada Previsió de l’Evolució de l’Economia a finals d’any i inici 2023
Data: 21.09.2022
Horari: 12:30 a 14:00
Organitza: IEF i BCFE
Format: Virtual
Jornada sobre fons article 9
i impacte social

Data: 28.09.2022
Horari: 17:00 a 19:15
Organitza: Generalitat Catalunya i BCFE
Format: Presencial - Borsa de Barcelona
IV Jornada Blockchain
"Riesgos legales de la Blockchain y fiscalidad de las criptomonedas"

Data: 29.09.2022
Horari: 16:00 a 20:00
Organitza: ACCID i BCFE
Format: Presencial - Borsa de Barcelona
Programa
Jornada Data Lab del Banc d'Espanya
Data: 30.09.2022
Horari: 10:30 a 14:00
Organitza: Banc d'Espanya
Col·labora: Generalitat de Catalunya, Col·legi d'Economistes, ACCID i BCFE
Format: Presencial - Sucursal Banc d'Espanya a Barcelona
Jornada "InvestEU and the public promotion of investments in Catalonia"
Data: 27.10.2022
Horari: 9:00 a 16:00
Organitza: Generalitat Catalunya i BCFE
Format: Presencial - Borsa de Barcelona
Jornada PRI in Person & Online 2022
Data: 30.11.2022 a 02.12.2022
Organitza: PRI
Format: Híbrid. Presencial a CCIB (Barcelona International Convention Centre). Virtual a la plataforma del PRI
Més informació
TEMES D'INTERÈS
THE THIRD 2022 BANKING ESSENTIALS WEBINAR
Spotlight on sustainability:
How banks can overcome the challenges of achieving Net-zero by 2050
Els bancs poden casar els seus propis objectius amb els dels seus clients? S'hauran de replantejar els objectius provisionals amb una crisi energètica que s'aproxima a Europa? El 13 de setembre tindrà lloc la jornada "Spotlight on sustainability: How banks can overcome the challenges of achieving Net-zero by 2050" en la qual hi participarà el Sr. Antoni Ballabriga, Global Head of Responsible Business de BBVA i membre del Comitè Consultiu de Barcelona Centre Financer Europeu for Sustainability (BCFE4S).

En aquesta jornada s'analitzaran una sèrie de reptes als quals s'han d'enfrontar els prestadors, des de la manca de dades rellevants i precises fins a la necessitat de recapacitar el seu personal i reestructurar els seus negocis. També es parlarà de com els bancs poden abordar l'escrutini creixent dels seus plans climàtics per part dels inversors, així com les oportunitats que els pot presentar la despesa massiva necessària per a la transició verda.
COP27
La COP27 tindrà lloc del 6 al 18 de novembre a Sharm El-Sheikh, Egipte. Durant la COP27 i amb la mobilització de finançament privat cada cop més crítica en suport de l'acció climàtica, FC4S acollirà un pavelló a través del Programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament (UNDP).
PUBLICACIONS
"Los bancos que apuesten por cero emisiones incrementarán
sus beneficios entre un 25% y un 30% para 2050"

Llegir document
Website Website
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Email Email
Si desitja donar-se de baixa de les nostres publicacions i enviaments comercials, envïi un correu electrònic a assbcfe@gmail.com indicant en l'assumpte la paraula “BAIXA”.

Vol canviar la manera en que rep aquests correus electrònics?
Pot actualitzar les seves preferències o donar-se de baixa d'aquesta llista.

Aquest missatge va dirigit al seu destinatari, no estant permesa la seva comunicació, reproducció o distribució. Si vostè no és el destinatari final, li preguem ens el comuniqui i esborri el mateix.
Informació de protecció de dades de BARCELONA CENTRE FINANCER EUROPEU
(Responsable del tractament)

 FINALITAT: Informar-lo dels nostres productes i serveis per mitjans electrònics; LEGITIMACIÓ: Interès legítim a mantenir-li informat en la seva condició de client i/o usuari. CESSIONS: Es preveuen cessions per obligació legal o requeriment judicial i, a Mailchimp, empresa ubicada a EE.UU. CONSERVACIÓ DADES: Mentre duri la relació amb Vtè, fins que ens sol·liciti la baixa comercial i, durant el termini exigit per la llei una vegada finalitzada la relació. DRETS: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició enviant un missatge a assbcfe@gmail.com. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es).
Per a més informació pot consultar la nostra política de privacitat a https://www.barcelonacentrefinancer.cat/politica-privacitat/.