Copy
BCFE4S Newsletter

Novembre 2022

Benvolgut / Benvolguda,

Ens complau compartir amb vostè la nostra dissetena Newsletter que el/la mantindrà informat/informada sobre el que s’està realitzant a 
Barcelona Centre Financer Europeu for Sustainability (BCFE4S), el projecte essencial en l’estratègia de Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) que, com a membre de la xarxa internacional Financial Centres for Sustainability (FC4S), té com a objectiu impulsar Barcelona com un centre rellevant de finances sostenibles, inversió i finançament ASG, així com contribuir en els propòsits d’Europa i de les Nacions Unides per una transició ecològica i lluita contra el canvi climàtic.

No dubti en enviar-nos els seus continguts i propostes, i en compartir aquest bolletí amb les persones que consideri que li seria d’utilitat! Així mateix, pot consultar la nostra 
web o seguir-nos per Twitter o LinkedIn per estar al dia de les novetats:

Website Website
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Una cordial salutació,
Barcelona Centre Financer Europeu
SAVE THE DATE
Ens plau convidar-vos a la jornada organitzada per Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE), juntament amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i Tecnoambiente, de la presentació de la "Guia per la publicació dels indicadors lligats a la Taxonomia de la UE. Com les empreses poden complir i utilitzar el Reglament 2020/852/UE".

L’acte tindrà lloc el dimarts, 29 de novembre, de 18 a 20 hores, a la Borsa de Barcelona (Passeig de Gràcia, 19) i comptarà amb la participació de representants de Barcelona Centre Financer Europeu, de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, de Tecnoambiente, de Cellnex Telecom, de PIMEC i del 
Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
 
ACTUALITAT BCFE
InvestEU i l'impuls públic d'inversions a Catalunya
El Departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya i Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) vam organitzar aquesta jornada sobre els programes públics d’impuls de les inversions mitjançant préstecs, avals i inversió en capital, amb especial èmfasi en el nou programa europeu InvestEU.
Part I: benvinguda, inauguració i presentacions tècniques.
Part II: Panel I "Instruments Bancaris" i Panel II "Instruments d’Inversió en Capital".
08.11.22 - Fòrum sobre els avantatges de cotitzar en Borsa
Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) va assistir al Fòrum sobre els avantatges de cotitzar a borsa organitzat per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) i les Borses i Mercats Espanyols (BME).
 
30.11.22 a 02.12.22 - PRI In Person & Online Congress
Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) assistirà del 30 de novembre al 2 de desembre al congrés PRI in Person & Online al CCIB (Barcelona International Convention Centre), la conferència mundial líder sobre inversió responsable que reunirà milers de persones interessades en finances sostenibles d'arreu del món.
 
A més, hem pogut assistir als seminaris web d'alguns dels patrocinadors:
FC4S
Annual General Meeting
La reunió general anual (Annual General Meeting, AGM) de Financial Centres for Sustainability (FC4S) 2022 es va celebrar a Casablanca, Marroc, el 20 d'octubre de 2022, organitzada per l'Autoritat Financera de la Ciutat de Casablanca. 

Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) hi va assistir com a membre del col·lectiu de centres financers internacionals que treballen junts per assolir els ODS i l'Acord de París.

Va ser una gran oportunitat per compartir coneixements i experiències amb els membres i avançar per desenvolupar plans d'acció per a la xarxa internacional en finances sostenibles globals i el pla estratègic 2023 - 2025 de BCFE.

 
02.11.22 - Science-based tools webinar series: The PACTA Tool
Financial Centres for Sustainability (FC4S) va organitzar aquest webinar:
17.11.22 - Building pipelines for sustainable investment
using the example of Africa
El 17 de novembre, Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) va assistir al webinar "Building pipelines for sustainable investment using the example of Africa" organitzat per Liechtenstein Bankers Association, en el qual va participar Kennedy Mmasi, Coordinador Regional de Europa i Àfrica de Financial Centres for Sustainability (FC4S).
PUBLICACIONS
Website Website
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Email Email
Si desitja donar-se de baixa de les nostres publicacions i enviaments comercials, envïi un correu electrònic a assbcfe@gmail.com indicant en l'assumpte la paraula “BAIXA”.

Vol canviar la manera en que rep aquests correus electrònics?
Pot actualitzar les seves preferències o donar-se de baixa d'aquesta llista.

Aquest missatge va dirigit al seu destinatari, no estant permesa la seva comunicació, reproducció o distribució. Si vostè no és el destinatari final, li preguem ens el comuniqui i esborri el mateix.
Informació de protecció de dades de BARCELONA CENTRE FINANCER EUROPEU
(Responsable del tractament)

 FINALITAT: Informar-lo dels nostres productes i serveis per mitjans electrònics; LEGITIMACIÓ: Interès legítim a mantenir-li informat en la seva condició de client i/o usuari. CESSIONS: Es preveuen cessions per obligació legal o requeriment judicial i, a Mailchimp, empresa ubicada a EE.UU. CONSERVACIÓ DADES: Mentre duri la relació amb Vtè, fins que ens sol·liciti la baixa comercial i, durant el termini exigit per la llei una vegada finalitzada la relació. DRETS: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició enviant un missatge a assbcfe@gmail.com. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es).
Per a més informació pot consultar la nostra política de privacitat a https://www.barcelonacentrefinancer.cat/politica-privacitat/.