Copy
BCFE4S Newsletter

Juny 2022

Benvolgut / Benvolguda,

Ens complau compartir amb vostè la nostra tretzena Newsletter que el/la mantindrà informat/informada sobre el que s’està realitzant a 
Barcelona Centre Financer Europeu for Sustainability (BCFE4S), el projecte essencial en l’estratègia de Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) que, com a membre de la xarxa internacional Financial Centres for Sustainability (FC4S), té com a objectiu impulsar Barcelona com un centre rellevant de finances sostenibles, inversió i finançament ASG, així com contribuir en els propòsits d’Europa i de les Nacions Unides per una transició ecològica i lluita contra el canvi climàtic.

No dubti en enviar-nos els seus continguts i propostes, i en compartir aquest bolletí amb les persones que consideri que li seria d’utilitat! Així mateix, pot consultar la nostra 
web o seguir-nos per Twitter o LinkedIn per estar al dia de les novetats:

Website Website
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Una cordial salutació,
Barcelona Centre Financer Europeu
ACTUALITAT BCFE4S
Reunió Comitè Consultiu BCFE4S
El 20 de juny de 2022 va tenir lloc la primera reunió del Comitè Consultiu de Barcelona Centre Financer Europeu for Sustainability (BCFE4S) presencial a la Borsa de Barcelona després de la pandèmia en la qual es va fer un resum de les activitats i projectes desenvolupats des de l'última reunió del 31 de gener del 2022, en concret sobre les activitats organitzades per BCFE4S, la participació i seguiment de projectes i iniciatives de la xarxa global Financial Centres for Sustainability (FC4S), documents dels quals s'ha fet difusió, i les noves edicions de la BCFE4S Newsletter. Així mateix, es van presentar propostes, idees i línies de treball per l'actual exercici 2022; es va donar pas a un torn obert de paraula amb una activa participació; i es va organitzar un dinar a peu dret a la mateixa Borsa de Barcelona.
VII Jornada ACCID i APC - "COMPTEM per a la Sostenibilitat"
El 3 de juny es va celebrar la VII Jornada ACCID i APC amb el lema "COMPTEM per a la Sostenibilitat" en la qual Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) va tenir l'oportunitat de ser entitat col·laboradora.

Aquesta jornada va tenir una durada d'un matí en la qual es va donar la benvinguda als participants i es va realitzar un acte d'obertura; es va realitzar una conferència inaugural titulada "Els fons Next Generation: quin és el balanç un any després de l'aprovació del Pla de recuperació i resiliència?"; es va fer una pausa cafè; es van realitzar workshops de docència i recerca; es van organitzar sessions de treball simultànies; i finalment es va oferir un cocktail. 

En aquesta jornada, doncs, es van compartir experiències i noves tendències en els àmbits comptable, financer i de control de gestió amb l’objectiu de ser un punt de trobada de professionals i acadèmics al
 TECNOCAMPUS i virtualment. 
TEMES D'INTERÈS
Encuentro Fintech-CNMV:
Regulación e impulso a la innovación en los mercados de valores
Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) va fer difusió i va assistir a la jornada "Encuentro Fintech-CNMV: regulación e impulso a la innovación en los mercados de valores" que es va celebrar el passat 16 de juny.
Congrés PRI in Person & Online a Barcelona
El PRI organitza del 30 de novembre al 2 de desembre el congrés PRI in Person & Online al CCIB (Barcelona International Convention Centre) i virtualment: la conferència mundial líder sobre inversió responsable que reunirà milers de persones interessades en finances sostenibles d'arreu del món.
UNEP FI Holistic Impact Analysis Methodology
Financial Centres for Sustainability (FC4S), en associació amb United Nations Environment Programme Finance Initiative (UNEP FI) que treballa amb més de 400 bancs, asseguradores i inversors i més de 100 institucions de suport per ajudar a crear un sector financer que serveixi a les persones i al planeta alhora que produeix impactes positius, ha organitzat un webinar pel proper 7 de juliol a les 9:00 i a les 17:00 CET.

En aquesta sessió, es presentarà la
Holistic Impact Analysis Methodology del UNEP FI, un procés de dos passos per comprendre i gestionar els impactes positius i negatius reals i potencials en tot l'espectre de problemes ambientals, socials i econòmics. Aquesta metodologia assegura que les interconnexions entre els temes de sostenibilitat es poden gestionar i aprofitar i s'ha posat en funcionament en forma de Tools for Holistic Impact Analysis per a les institucions financeres i els seus clients.
PUBLICACIONS
United Nations Development Programme hosted Financial Centres for Sustainability (FC4S) announces launch of Americas Hub.
Website Website
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Email Email
Si desitja donar-se de baixa de les nostres publicacions i enviaments comercials, envïi un correu electrònic a assbcfe@gmail.com indicant en l'assumpte la paraula “BAIXA”.

Vol canviar la manera en que rep aquests correus electrònics?
Pot actualitzar les seves preferències o donar-se de baixa d'aquesta llista.

Aquest missatge va dirigit al seu destinatari, no estant permesa la seva comunicació, reproducció o distribució. Si vostè no és el destinatari final, li preguem ens el comuniqui i esborri el mateix.
Informació de protecció de dades de BARCELONA CENTRE FINANCER EUROPEU
(Responsable del tractament)

 FINALITAT: Informar-lo dels nostres productes i serveis per mitjans electrònics; LEGITIMACIÓ: Interès legítim a mantenir-li informat en la seva condició de client i/o usuari. CESSIONS: Es preveuen cessions per obligació legal o requeriment judicial i, a Mailchimp, empresa ubicada a EE.UU. CONSERVACIÓ DADES: Mentre duri la relació amb Vtè, fins que ens sol·liciti la baixa comercial i, durant el termini exigit per la llei una vegada finalitzada la relació. DRETS: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició enviant un missatge a assbcfe@gmail.com. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es).
Per a més informació pot consultar la nostra política de privacitat a https://www.barcelonacentrefinancer.cat/politica-privacitat/.