Copy
BCFE4S Newsletter

Febrer 2023

Benvolgut / Benvolguda,

Ens complau compartir amb vostè la nostra vintena Newsletter que el/la mantindrà informat/informada sobre el que s’està realitzant a 
Barcelona Centre Financer Europeu for Sustainability (BCFE4S), el projecte essencial en l’estratègia de Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) que, com a membre de la xarxa internacional Financial Centres for Sustainability (FC4S), té com a objectiu impulsar Barcelona com un centre rellevant de finances sostenibles, inversió i finançament ASG, així com contribuir en els propòsits d’Europa i de les Nacions Unides per una transició ecològica i lluita contra el canvi climàtic.

No dubti en enviar-nos els seus continguts i propostes, i en compartir aquest bolletí amb les persones que consideri que li seria d’utilitat! Així mateix, pot consultar la nostra 
web o seguir-nos per Twitter o LinkedIn per estar al dia de les novetats:

Website Website
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Una cordial salutació,
Barcelona Centre Financer Europeu
ACTUALITAT BCFE
30.01.23 
Reunió membres adherits Catalunya Circular i Hotspot 2023
Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE), com a adherit al Hub Catalunya Circular i actor rellevant en l’impuls de l’economia circular de Catalunya, vam assistir a la trobada organitzada per la Generalitat de Catalunya en la qual es van exposar els continguts dels tres Circular Economy Hotspots previstos durant el 2023 a Europa, Àfrica i Sud Amèrica. Al llarg de la reunió se'ns va proposar compartir el nostre interès de participar en algun d’aquests CE Hotspots i ens van comentar els projectes que s'estan tirant endavant des del Govern en l’àmbit de l’economia circular i les properes passes i actuacions en el marc del hub Catalunya Circular.
14.02.23 - Comitè Editorial ODF
El 14 de febrer va tenir lloc la segona reunió del Comitè Editorial de l'Observatori de Divulgació Financera (ODF) de l'Institut d'Estudis Financers (IEF) en la qual Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) en som membres. 

En aquesta reunió es va comentar l'acta de la reunió del 20.01.23, es va presentar l'agenda de les publicacions en cartera
, i d'un llistat de temes es va debatre quins són els prioritaris a tractar i es va prendre la decisió d'identificar i intensificar la recerca d'autors i la idoneïtat d'actes presencials o telemàtics sobre aquest.
23.05.23 a 25.05.23 - Innovate for Climate (I4C) 2023
Els pròxims dies, del 23.05.23 al 25.05.23, tindrà lloc el Congrés Innovate for Climate 2023, a BilbaoAquest Congrés, pel seu ampli contingut i l’alt nivell dels ponents participants, proporciona l’oportunitat de conèixer de primera mà la opinió d’experts mundials en tot el relacionat amb Sostenibilitat i Canvi Climàtic. Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) hem enviat dues propostes de participació. 
TEMES D'INTERÈS
Durant aquest mes de febrer, Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE) hem fet difusió i hem assistit a les següents jornades:
07.02.23 - Perspectives econòmiques i financeres 2023: economia, mercats financers i estratègia d'inversió - Caixa d'Enginyers
 
08.02.23 - Webinar: III Baròmetre empresarial de fintech i finançament alternatiu - Institut d'Estudis Financers (IEF)
 
17.02.23 - Presentació del mapa 'NextGenerationEU a prop teu' - Comissió Europea a Barcelona
 

20.02.23 - Renta fija: El motor de la transformación sostenible - Afi
 
22.02.23 - Sessió Tècnica: ''Nova Directiva sobre la Informació de la Sostenibilitat Corporativa. Com afecta a les empreses?'' - Col·legi d'Economistes de Catalunya
 

23.02.23 - Presentación de las Líneas Estratégicas 2023-2024 y el Plan de Actividades 2023 - CNMV
 
PUBLICACIONS
Website Website
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Email Email
Si desitja donar-se de baixa de les nostres publicacions i enviaments comercials, envïi un correu electrònic a assbcfe@gmail.com indicant en l'assumpte la paraula “BAIXA”.

Vol canviar la manera en que rep aquests correus electrònics?
Pot actualitzar les seves preferències o donar-se de baixa d'aquesta llista.

Aquest missatge va dirigit al seu destinatari, no estant permesa la seva comunicació, reproducció o distribució. Si vostè no és el destinatari final, li preguem ens el comuniqui i esborri el mateix.
Informació de protecció de dades de BARCELONA CENTRE FINANCER EUROPEU
(Responsable del tractament)

 FINALITAT: Informar-lo dels nostres productes i serveis per mitjans electrònics; LEGITIMACIÓ: Interès legítim a mantenir-li informat en la seva condició de client i/o usuari. CESSIONS: Es preveuen cessions per obligació legal o requeriment judicial i, a Mailchimp, empresa ubicada a EE.UU. CONSERVACIÓ DADES: Mentre duri la relació amb Vtè, fins que ens sol·liciti la baixa comercial i, durant el termini exigit per la llei una vegada finalitzada la relació. DRETS: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició enviant un missatge a assbcfe@gmail.com. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es).
Per a més informació pot consultar la nostra política de privacitat a https://www.barcelonacentrefinancer.cat/politica-privacitat/.