Laatste nieuwsbrief, December 2020


Kerst Nieuwsbrief 2020 

Beste klimmers, ouders, verzorgers,

Nu heel Nederland in lockdown is gegaan en de klimtrainingen weer on hold zijn gezet, rest ons niets anders dan aan het einde van dit turbulente jaar de balans op te maken. Wat waren we weer lekker aan het trainen met elkaar na de zomervakantie. Het maken van een klimtocht is net als het leven, je komt allerlei hindernissen tegen en met behendigheid en slimheid weet je toch je doel te bereiken, al is het soms via een andere route. Gelukkig is er nu ook de kerstvakantie om even bij te komen. Laten we hopen dat we in de loop van januari weer in de hal mogen trainen. Hierover zullen we na de persconferentie van 12 januari berichten. We willen het mogelijk maken dat jullie de gemiste trainingen kunnen inhalen. Ook zijn er weer online trainingsinitiatieven. De eerste volgt a.s.maandag 21 december. Hou de appgroep van je klimtraining in de gaten..

Coronakorting
Recent is de eerste rekening verstuurd voor de contributie van het huidige klimseizoen 2020/2021. Hierin hebben we, nadat we de financiën goed hadden doorgerekend en met hulp van de klimhal Ayers Rock, voor alle leden een eenmalige korting gegeven van 20% vanwege gemiste trainingen in het vorige seizoen. Alle beetjes helpen.

Nieuwe leden
Na het vorige seizoen was het ledenaantal best wel wat teruggelopen voor de zomervakantie. We zijn daarom superblij dat 19 cursisten de kennismakingscursus met goed gevolg hebben afgerond. Negen hiervan hebben zich inmiddels als nieuw lid aangemeld. Van harte welkom!

Website
We zijn trots dat de website van onze vereniging geheel vernieuwd is. Zowel de inhoud als lay-out is geüpdate met illustratie van nieuwe foto's. Neem eens een kijkje. Hierin vind je ook het laatste nieuws over de klimroosters, de vakantie agenda en activiteiten. https://ayersrookies.nl

Bijscholing van onze trainers
Omdat we de kwaliteit van onze trainingen hoog in het vaandel hebben, besteden we regelmatig aandacht aan het bijscholen van onze trainers. Onlangs was er een workshop (tijdens een training) over ‘motorisch leren’. Vanuit deze kennis wordt gekeken naar motorische ontwikkeling, hoe kinderen leren bewegen en hoe je hierop met oefeningen kan inspelen. Denk aan coördinatie, balans, snelheid. Allemaal elementen die in het klimmen van belang zijn, en die je in uitdagende oefeningen kunt stimuleren. De workshop – onderdeel van een reeks aan bijscholingen – werd gegeven door Sven Walleze van Sportjeal.

Aankondiging ALV
We zullen weer een algemene ledenvergadering houden in het nieuwe jaar om met name het financiële jaarverslag te bespreken na de wisseling van penningmeesters. Deze wordt gehouden op dinsdag 26 januari om 20:00 uur. Ouders en volwassen leden zijn van harte welkom om mee te doen met deze bijeenkomst. De vergadering zal vermoedelijk digitaal plaatsvinden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en vanaf 2 weken voor de vergadering de agenda en vergaderstukken opvragen via secretaris@ayersrookies.nl

Nieuwjaarsborrel met activiteiten - save the date!

Ondanks de lockdown hebben we toch iets bedacht om elkaar in het nieuwe jaar te kunnen zien en begroeten. Op vrijdagavond 8 januari organiseren we een online borrel met een leuk spel voor jong en oud. De uitnodiging en meer informatie hierover volgt later. Wellicht komt daarna nog een tweede event: een klimfilm (streaming) op vrijdagavond 15 januari. We onderzoeken de mogelijkheden. Je hoort van ons.

In ieder geval wensen we jullie allemaal hele mooie kerstdagen en een goede jaarwisseling.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AyersRookies · Buytenparklaan 14 · Zoetermeer, Zuid-Holland 2717 AX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp