Nieuwsbrief juli 2020

Laatste verenigingsnieuws van dit seizoen
Beste klimmers en ouders, in deze laatste nieuwsbrief van dit klimseizoen hebben we een aantal belangrijke en ook leuke mededelingen:

  • Einde klimseizoen en laatste factuur
  • Gratis feestelijke seizoensopening (19 SEPTEMBER)
  • ALV 
  • Belangrijke data
  • Trainers bedankt!

Einde klimseizoen en laatste factuur
Afgelopen klimseizoen is door de corona pandemie anders verlopen dan verwacht. We hebben een tijdje niet kunnen klimmen. Wel hebben we in deze lockdown periode samen met de trainers ons best gedaan om binnen alle beperkende maatregelen alternatieven te bieden met eerst online lessen, toen buiten conditietrainingen voor de jeugd en vanaf 1 juni buitenklimtrainingen op de Monte Cervino in Bergschenhoek. Gelukkig hebben veel leden hier gebruik van gemaakt.
Binnenkort verstuurt onze penningmeester de 4e en laatste factuur van klimseizoen 2019-2020. Let op: 2 weken geleden heb je ook een factuur gehad. Dat was de 3e kwartaalfactuur die we in verband met de corona omstandigheden enige tijd hadden uitgesteld. We hopen dat iedereen onze vereniging blijft steunen en dit bedrag voldoet. Als er klimmers zijn die geen mogelijkheid hebben gehad tot het volgen van de alternatieve trainingen, is het mogelijk een eenmalige korting van €25,- te krijgen. Een aanvraag hiervoor kun je doen door een email te sturen naar: secretaris@ayersrookies.nl.

Gratis feestelijke opening, 19 september 
Als compensatie voor de afgelopen periode en als goed begin van het nieuwe klimseizoen 2020/2021 willen we op zaterdag 19 september een feestelijke seizoensopening houden in en rond Ayers Rock. We zijn verheugd dat Ayers Rock zowel de klimhal, de outdoor hindernisbaan, het vlotbouwen en het kanovaren ter beschikking heeft gesteld voor de Rookies. Deze dag zal worden afgesloten met een BBQ voor klimmende leden en hun gezin. Graag blikken we samen met jullie vooruit op het nieuwe seizoen. Dit is een uitstekende gelegenheid om andere klimmers en ouders te ontmoeten. Ter compensatie voor al het thuiszitten willen we deze opening gratis aanbieden aan al onze leden en hun ouders. Er zullen geen kosten verbonden zijn aan de activiteiten en de BBQ (alleen drankjes dienen zelf te worden betaald). Nadere informatie en een formulier voor inschrijving volgen aan het begin van het nieuwe seizoen.

ALV
We hebben vervanging gevonden voor onze penningmeester en een kandidaat voor algemeen bestuurslid. Om de nieuwe kandidaten voor te stellen en deel te laten worden van het bestuur komt er in het najaar (waarschijnlijk oktober) een Algemene Ledenvergadering. Dit is meteen ook de jaarlijkse ALV.

Belangrijke data
Maandag 07 september 2020 start trainingen
Zaterdag 19 september 2020 seizoensopening
Zaterdag 10 en zondag 11 oktober herfstklimmen in de Belgische Ardennen
Oktober: ALV

Trainers bedankt! 
Het bestuur bedankt ook alle trainers en assistent trainers voor hun flexibele inzet en creatief meedenken. Iedereen droeg bij op zijn (haar) manier. Het is een vreemd seizoen geweest, waarin we elkaar misten en we ons verenigingsgevoel op andere manieren moesten aanspreken. De grappige filmpjes en challenges op Social Media lieten zien dat iedereen daar veel LOL in had. Inmiddels heeft iedereen weer met elkaar kunnen trainen en dat was fijn. De trainers hebben in de afgelopen weken ook gewerkt aan trainingsplannen en ideeën voor het nieuwe seizoen, dus we gaan in september geïnspireerd aan de slag!

Dan wensen we iedereen een fijne vakantie. Blijf gezond en zorg goed voor jezelf!
Het bestuur.
 
This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AyersRookies · Buytenparklaan 14 · Zoetermeer, Zuid-Holland 2717 AX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp