Copy
No veus bé el missatge o les imatges? Pulsa aquí

ab paisatgistes
estiu 2010

Invictus!

Al desembre passat varem realitzar la nostra primera experiència de plantació sobre subsòl estructural, com ja varem explicar al butlletí d'hivern.

Tot i que la bibliografia en donava garanties, sempre hem tingut la inquietud de que plantar els arbres en un pou de graves no és, com a mínim, molt ortodoxe.

En plena sequera estiuenca, a finals de juliol, varem visitar el "nostre" lledoner. De moment no mostra cap diferència morfològica respecte els plantats en subsòl argilós: Tots estaven passant set, lògicament, per ser el primer estiu després del trasplantament.

Lledoner sobre sòl estructural


De moment, el lledoner aguanta. El paviment,... segur que també!Inici d'obres a Sant Cugat

Aquest estiu hem començat les obres de restauració de la Riera de Sant Cugat.

Estem de moment en fase de demolicions i moviments de terres i el final d'obra està previst per a la tardor. Esperem que les pluges de finals d'estiu ens ho permetin...


Demolicions en marxa

S'acosta la Biennal...
Logo biennal paisatge
A Barcelona, el 30 de setembre i el 1 i 2 d'octubre
"Plaça de les Tortugues"
Acaben les obres d'urbanització de la Plaça de les Tortugues, a Igualada

Magnolia a la Plaça de les Tortugues

El passat mes d'agost es va inaugurar la Pça. de les Tortugues, a Igualada.

El projecte, redactat pel despatx Jansana, de la Villa, de Paaw, amb la nostra col·laboració, ha estat executat per l'empresa Moix serveis i obres i promogut per l'Ajuntament d'Igualada.

La plaça agrupa les zones de joc infantil amb els parterres, densament plantats, al voltant d'un paviment de formigó. Tot i les dificultats de plantació en plenes calors estiuenques, la jardineria en obrir la plaça al públic presentava molt bon aspecte.


Quins són els 1o millors jardins de Barcelona?
La revista Book Style ens demana el nostre parer

Parc de Joan Brossa

L'editorial de Book Style ens ha demanat un article amb els 10 jardins públics que considerem més recomanables de Barcelona. L'article ha estat publicat a l'exemplar del juliol, amb fotografies de Miguel Raurich.

Qualsevol tria és subjectiva, però ens hem arriscat: Esperem que la selecció us agradi!


Façana Verda a la Zona Franca
Enfiladisses amb tecnologia de mur verd per a la nova central d'energia

Les façanes verdes s'imposen: Hem participat en la redacció d'un projecte de FORGAS Arquitectes on es combina la plantació d'enfiladisses sobre malla amb la tecnologia de façana verda.

Les enfiladisses, col·locades com una segona pell translúcida separada uns metres de la façana de l'edifici, generaran un efecte novedós.

L'edifici - una central d'energia a la Zona Franca - ja està en construcció i es preveu la instal·lació de la façana verda a la propera primavera.
Esteu rebent aquest butlletí perquè ens heu autoritzat a utilitzar el vostre correu electrònic per enviar informació de AB PAISATGISTES SL, o perquè hem coincidit en algun projecto o concurs. D'acord amb la normativa del Reglament General de Protecció de Dades de la UE (RGPD) 2016/679 de protecció dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades es troben al nostre fitxer, el responsable del qual és AB PAISATGISTES SL. Les vostres dades es tracten amb l'única finalitat de la difusió de les nostres activitats i no es proporcionen a tercers.

Si no voleu seguir rebent aquest butlletí, desapunteu-vos

Ens trobareu a:
AB paisatgistes, SL
Bailen 71, entresòl 4ª
Barcelona, Catalunya 08009
Spain

Add us to your address book

Copyright (C) 2010 AB paisatgistes, SL Tots els drets reservats.

Reenvia aquest missatge a un conegut
Actualitza les teves dades