Wauw, is het echt al december?
Klik hier voor de webversie
13 december 2016

WAUW! Het is december!

Vanuit Colorado heeft Sarah via "uitzending gemist” de intocht van Sinterklaas bekeken en geregeld het Sinterklaas Journaal gevolgd. We hebben thuis heerlijk kruidnootjes gebakken en zelfs kleine chocolade letters in de winkel gevonden. Op precies 5 december werden we verrast met een postpakket uit Nederland, met heerlijke kruidnootjes, chocoladeletters en zelfs speculaaskruiden. “Dank u Sinterklaasje” 

Intussen draait het hier allemaal om “Santa” en staan de kinderen in de rij om met de kerstman op de foto te gaan. 

Thanksgiving

De laatste donderdag van november wordt er hier in Amerika “Thanksgiving” gevierd. Natuurlijk denk je hierbij gelijk aan die Amerikaanse films, waar familie en vrienden samen aan een rijkgevulde tafel zitten en de kalkoen pronkt in het midden van alle lekkernijen. Dit klopt ha ha! Elk jaar worden wij op deze “familiedag” uitgenodigd door vrienden en nemen we samen de tijd voor een heerlijke maaltijd en noemen we de dingen waar we zo dankbaar voor zijn.

Generation Hero Website

Rodney (en het web design team waar hij mee werkt) heeft onlangs een groot web project voor een Internationale YWAM locatie hier in Colorado Springs afgerond en online gezet. De naam van deze site heet "Generation Hero" en het doel is om mensen te inspireren en te werven voor zending. Mensen uit de generatie "Generation Hero", geboren tussen 1982-2004. (Lees hier, in het Engels, meer over de verschillende generaties.)

De ywam leider, Fred Markert, toert op dit moment door de USA en wereldwijd voor spreekbeurten in mega-kerken en andere grote conferenties, in samenwerking met bekende bedieningen zoals o.a. Hillsong Australië. De "Generation Hero" website speelt nu een belangrijke rol tijdens deze toer en in het werven van deze "Hero" generatie.

Artikel "Ons Orgaan"

Het maandblad "Ons Orgaan" (van de Bond van Vrije Evangelische Gemeenten) staat deze maand in het teken van Zending. Ook wij mochten hieraan meewerken. Zendingswerk is overal. Maar wat is de taak van al die uitgezonden mensen tegenwoordig en wat is de rol van de verschillende zendingsorganisaties die hierbij berokken zijn. Klik hier voor de link naar het maandblad of hier voor onze bijdrage.

Terugkijkend op 2016

Nu tijdens de laatste maand van 2016 kijken wij terug op een goed en gezegend jaar. Rodney is zo blij met zijn part-time baantje en hij geniet echt van de projecten waar hij aan werkt. We zijn dankbaar dat we het hierdoor financieel ook beter doen. De druk en spanning om maandelijks rond te komen is er af! Praten over financiën is niet altijd leuk, maar wij zijn zo dankbaar voor wat we hebben. Dankbaar voor mensen zoals jullie, die ons maandelijks trouw ondersteunen in onze visie en ons zendingswerk echt een warm hart toedragen.
Graag wensen wij jullie fijne, gezegende Kerstdagen en een mooi, gezond en knallend 2017. 
Lieve groetjes van Rodney, Jolanda, Lisa en Sarah
*Sarah wordt 27 december 10 jaar! Wat zou het leuk zijn als ze gezellige verjaardagskaarten uit Nederland krijgt. Zo leuk!
Jo samen met haar oppaskindje Zemma. 1x per week komt dit Nederlandse meisje bij ons thuis.
Sarah bakt thuis kruidnootjes. Gelukkig hebben we net nieuwe speculaas-kruiden via de post gekregen.
Bij YWAM Y360 zien we vaak leuke onverwachte gasten langskomen.... "O dear, a deer".
Sarah's school optreden met een "Internationale Kerst medley", hier presenteren ze Mexico.
Rijden in sneeuw blijft een uitdaging voor Jo! Heuvel op en af naar school en werk.
Op 4 dec. is Rodney 44 jaar geworden. Chocolade cake is zijn favoriet. Happy birthday Rodney!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Rodney en Jolanda Blevins, All rights reserved.

 
Werkgroep Blevins (V.E.G. Goes):
  • Albert en Lina Harmsen
  • Jan-Kees Karelse
Vragen? Mail gerust werkgroep@blevins.nl

Als je ons financieel wilt ondersteunen kan je gift overgemaakt worden op één van de volgende rekeningen (beide zijn belastingaftrekbaar):

1. V.E.G. Goes, Rabobank NL56 RABO 0320 5111 03, inzake J. Blevins-Karelse
2. Jeugd met een Opdracht, te Heerde 
NL38 RABO 0326 5210 62 o.v.v. 2157 Y360 (account number + projectnaam)

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp