Copy
Email not displaying correctly? View it in your browser.
(For the English readers:You are able to translate this dutch version by clicking "Translate this" in the upper rightcorner of the menubar)


Hi <<First name>>,


ik heb weer plezier beleefd aan de samenstelling van deze nieuwsbrief. Ik hoop dat je met even veel plezier deze nieuwsbrief zult lezen.
- Zes nieuwe werken gemaakt tijdens mijn eerste solo-expositie in september.
- Aansluitend genoten van een weekje Parijs ter gelegenheid van mijn 25 jarig jubileum bij mijn werkgever.


In deze nieuwsbrief:
- Verslag 1e solo expositie in september j.l.
- Nieuwe werken
- Kinderportret in opdracht
- Kunstenaar in Parijs


Verslag 1e solo expositie.
Van 1 t/m 19 september heb ik voor het eerst geëxposeerd in de City Art Galery in de Noordmolenstraat in Rotterdam met mijn solo-expositie "Wat is er aan de hand?". 
Bij de ingang stonden aan weerszijden een schildersezel met daarop de tekst: "Wat is er aan de hand?".  De open pui, het prettige weer en deze twee doeken werkten uitnodigend voor het flanerende publiek.

Het doel van deze drie weken was o.a. om te ontdekken of ik dagelijks schilderen gedurende een langere periode leuk blijf vinden. Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. De afwisseling van exposeren, het schilderen en het kontakt met belangstellenden maakten dat dit experiment van drie weken zeer geslaagd is geweest.   

Na enkele dagen werd regelmatig de vraag gesteld of ik een (pas)foto na wilde schilderen. Ik vond dat ik hiermee iets moest doen. Belangstellenden heb ik in de gelegenheid gesteld om tegen een sterk gereduceerd tarief een portret te laten maken. Uiteindelijk heeft één persoon daarvan gebruik gemaakt. Dit is het resultaat geworden.

Tijdens de expositie heb ik kunnen werken aan een zestal nieuwe paintings. Zoals al eerder genoemd heb ik genoten van de belangstelling van familie, vrienden, collega's en de aanloop van het publiek. De daarbij gepaard gaande leuke en interessante gesprekken en de reacties in het gastenboek.

Ik wil iedereen, die de moeite heeft genomen om langs te komen, hierbij nog eens bedanken voor de belangstelling die zij hebben getoond in mij, mijn werk en de entourage op de Noordmolenstraat. En wellicht Tot Ziens op een volgende expositie.


Nieuwe werken
De volgende nieuwe werken zijn tot stand gekomen tijdens de expositie "Wat is er aan de hand?".

reaching out, oil, 60x80, canvas, 2009


legs2, oil, 60x80, linen, 2009


backscape3, oil, 80x60, canvas, 2009


descent, oil, 60x80, canvas, 2009


lips, oil, 70x100, canvas, 2009


Kinderportret in opdracht

Een jonge moeder liet me, tijdens de expositie, een pasfoto zien van haar 9 maanden oud zoontje en vroeg me of ik daar een portret van wilde maken. Een bijzondere uitdaging met zo'n klein voorbeeld. Maar het is gelukt.
Zie hier de pasfoto en hier het kinderportret


Kunstenaar in Parijs 
Aansluitend aan de expositie in september zijn we samen een weekje in Parijs geweest om te vieren dat ik 25 jaar bij dezelfde firma werk. Onderweg naar de Mont Martre kwamen we dit winkeltje tegen van Frédérique Boudot, 24 rue La Vieuville, 75018 Paris. Een onverwacht leuk winkeltje/Atelier met mooie kunst.

       
Website.
Wil je al mijn werken bij elkaar zien? Ga dan naar mijn website www.wimwessling.eu
Als je ook regelmatig mijn nieuwsbrief wilt ontvangen en op hoogte wilt blijven van nieuwe kunstwerken, geef je dan vrijblijvend hier op voor de nieuwsbrief.
If you want to receive this newsletter in the future as well, you don't have to take any action. I appreciate your interest in my Artwork very much. Thanks.

Would you prefer not receiving my newsletter anymore, you are able to unsubscribe in the footer of this newsletter.
Questions, comments or ideas about my Newsletter? Email me

My website

Follow me on TWITTER | Join me on FACEBOOK


Forward this email to a friend  |  Update Email Preferences

You are receiving this email because you opted for my newsletter or you have been interested in the artwork of Wim Wessling.
Unsubscribe


My mailing address is:
Wim Wessling
Paetsstraat 23b
Rotterdam, Zuid-Holland NL-3039XN
Netherlands

Add us to your address book

Copyright (C) 2009 Wim Wessling All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp